Ingezonden persbericht

"Klavertje 4 Datingservice" van start gegaan

Bijzondere ontmoetingsplek voor mensen die hun partner hebben verloren

TER APEL, 20060114 -- Onder de naam "Klavertje 4 Datingservice" biedt het Internettijdschrift "Liefde delen na verlies" (www.liefdedelennaverlies.nl), in nauwe samenwerking met Internettijdschrift "De Draaikolk, verder leven zonder hem of haar" (www.draaikolk.com) en Internetuitgeverij Klavertje 4 (www.uitgeverijklavertje4.nl), mensen die hun partner hebben verloren (door overlijden) met ingang van januari 2006 de mogelijkheid om opnieuw te beginnen samen met een lotgenoot of lotgenote die ook zijn of haar partner heeft verloren.


De nieuwe webplek "Liefde delen na verlies" is voor de makers Bert en Monique Vos uit Ter Apel, beide lotgenoten en inmiddels samen getrouwd, een min of meer 'logisch vervolg' op hun reeds zeven jaar bestaande Internettijdschrift "De Draaikolk, verder leven zonder hem of haar". Uit eigen ervaring weten ze dat mensen die hun partner hebben verloren door overlijden kwetsbaar zijn. Met deze nieuwe webplek willen zij hun medelotgenoten, die zover zijn dat ze ruimte in hun hart hebben gevonden voor een nieuwe partner, de mogelijkheid bieden om elkaar binnen een beveiligde virtuele omgeving te ontmoeten. De ervaring leert namelijk, dat mensen die hetzelfde hebben meegemaakt elkaars gevoelens beter begrijpen, vooral wanneer het gaat over het "vroeger" leven met de nu overleden partner. En juist omdat men elkaar hierdoor beter tot steun kan zijn, is de kans van slagen van een nieuwe relatie groter.

"Rouwen is niet iets wat binnen een paar maanden of zelfs jaren 'over' is. Maar dat betekent niet dat lotgenoten niet meer gelukkig kunnen worden met een nieuwe partner, want verdriet en geluk kunnen wel degelijk naast elkaar bestaan", aldus Bert en Monique Vos.




Internetuitgeverij Klavertje 4