Guard I-Link Consultancy en Deputy IT BV tekenen partner overeenkomst

AMSTERDAM, 20060113 -- Deputy IT, gespecialiseerd in Management Informatie(BI) & Open Source software oplossingen, en Guard I-Link Consultancy, leverancier van Foxtrot® - de software die automatische en foutenvrije gegevensuitwisseling realiseert - hebben vandaag aangekondigd een partnerovereenkomst te zijn aangegaan.


Guard I-link Consultancy BV, exclusief distributeur van Foxtrot® in de Benelux, is haar partnernetwerk aan het uitbreiden. In deze strategie past het sluiten van een overeenkomst met Deputy IT.

'De tijd van niet-compatible Hard- en Software is definitief voorbij. Voorbij zijn de tijden, waarin organisaties onnoemelijke bedragen moesten betalen voor ICT-projecten om softwaretoepassingen met elkaar te verbinden om ze zo te kunnen gebruiken zoals men zich dat had voorgesteld en gewenst had', zegt Dolf von Piekartz . 'Met myFoxtrot® of Foxtrot Enterprise® wordt uw hardware en software tot een eenheid verbonden. Een eenheid die u gebruiken en bedienen kunt zonder speciale en diepgaande ICT- of programmeerkennis, dit onafhankelijk van het platform en onafhankelijk van de in gebruik zijnde software en zelfs met het Internet/Intranet'.
'Wij zien in de samenwerking met Deputy IT een unieke mogelijkheid tot samenwerking. Enerzijds door een verdere introductie van Foxtrot® in Nederland en anderzijds door gebruik te maken van de expertise en kennis van Deputy IT op het gebied van Business Intelligence en het aanbieden van MIS systemen.'
Marco Tames, directeur van Deputy IT: 'Als Management Informatie specialisten stuiten wij bij onze klanten regelmatig op problemen inzake tijdrovende gegevensuitwisseling van de verschillende systemen. De software van Foxtrot® biedt de mogelijkheid om dit zeer snel, accuraat, zonder programmeerkennis en goedkoop op te lossen. De ideale aanvulling op onze Business Intelligence software!'
Beide organisaties zullen nauw samenwerken bij het verder ontwikkelen van de Nederlandse markt inzake Foxtrot® waarbij deze technologie aantrekkelijke nieuwe mogelijkheden biedt, veilig in gebruik is (borging privacy gevoelige gegevens) en de investering snel is terug te verdienen.
Over Guard I-Link Consultancy BV:
Guard I-Link Consultancy is een jonge dynamische organisatie, met een brede ervaring in project management en data oplossingen. In haar product portfolio neemt Foxtrot® een bijzonder prominente plaats in. Dit Amerikaans softwareprogramma van EnableSoft Inc. is uniek in werkingswijze, gebruiksgemak en de brede toepasbaarheid. De verwachtingen voor het jaar 2006 zijn bijzonder hoog gespannen.

Voor meer informatie over Guard I-Link Consultancy BV kunt u contact opnemen met info@myfoxtrot.nl of via:
Guard I-Link Consultancy BV
Tolstraat 21c
7482 DC Haaksbergen
Telefoon: +31(0)53 5740407
www.myfoxtrot.nl

Over Deputy IT B.V.:
Deputy IT is een consultancy organisatie met brede ervaring in project management en software implementatie. De aandachtsgebieden zijn Business Intelligence en Reporting, website ontwikkeling- en onderhoud, en open source software selectie, implementatie en migratie.

Voor meer informatie over Deputy IT, kunt u contact opnemen met info@deputyit.com of via:
Deputy IT
Postbus 94473
1090 GL Amsterdam
Telefoon: +31 (0) 20 - 46 30 290
Fax: +31 (0) 20 - 46 31 654
www.deputyit.com