Talpa Nederland


Laren, 9 januari

Opening hotel big brother 14 januari bij talpa

Vanaf aanstaande zaterdag 14 januari opent Hotel Big Brother zijn deuren. De opening is te volgen vanaf 21.00 uur bij Talpa. Vanaf dat moment zetten zeven bekende Nederlanders acht weken lang alles in het werk om zoveel mogelijk geld bijeen te krijgen voor het Nederlandse Rode Kruis. Iedere week staan zij onder leiding van een nieuwe 'Big Boss' die de lakens uitdeelt. De bewoners krijgen 12 januari reeds de sleutel. Vanaf dat moment kan de kijker op internet via www.hotelbigbrother.tv 24 uur per dag hun activiteiten volgen.

Nooit eerder had het publiek toegang tot het Big Brother huis. tot nu. Want nu is het huis - volledig gerestyled - omgedoopt tot Hotel Big Brother. En zetten 7 markante persoonlijkheden zich 8 weken lang geheel belangeloos in om Hotel Big Brother te runnen: Viola Holt, Bart Spring in 't Veld, Kelly van der Veer, Monique Sluyter, Bonnie St. Claire, Gert Timmermans en Frank Awick. Om de week krijgen zij gezelschap van een achtste deelnemer die gedurende één week de rol van manager van het zootje ongeregeld op zich neemt. Niet iedere bewoner mag tot het einde blijven. De deelnemers brengen onderling een positieve stem uit op iemand die zij graag in het huis zien blijven. Van de twee deelnemers die de minste stemmen van hun medebewoners krijgen kiest het publiek er één die moet uitchecken. Het lege bed zal door een nieuwe Bekende Nederlander worden ingenomen.

Hotel Big Brother is voor iedereen toegankelijk. Zo kun je er als kijker een hapje eten tijdens de wekelijkse exclusieve dinershow. Kun je privé-concerten van topartiesten bijwonen, masterclasses van acteurs of clinics van topsporters volgen. En is het zélfs mogelijk om voor één nachtje een kamer te boeken! Maar. álles kost geld. En alleen voor de mensen die op www.hotelbigbrother.tv het hoogste bod op een event hebben uitgebracht, opent Hotel Big Brother zijn deuren. Want de gehele opbrengst gaat naar een heel bijzonder goed doel: een nieuw Mappa Mondohuis van Het Nederlandse Rode Kruis. De vraag is: lukt het de BN'ers binnen 8 weken het benodigde bedrag bij elkaar te krijgen.?

Zaterdag 14 januari om 21.00 uur, Hotel Big Brother: The Kick-Off Om het vak van restaurateur (een beetje) in de vingers te krijgen staat de kick-off uitzending dan ook in het teken van de generale repetitie. Een - nogal chaotisch - oefendiner voor 10 proefpersonen!

Vanaf maandag 16 januari iedere werkdag om 19.30 uur, Hotel Big Brother Volg de belevenissen en stressvolle voorbereidingen van de gastheren en gastvrouwen van Hotel Big Brother op de voet.

Iedere maandag vanaf 16 januari om 20.30 uur, Hotel Big Brother: Sterren in de Stress. Iedere maandagavond ziet u een verslag van het spectaculaire diner dat in Hotel Big Brother heeft plaatsgevonden in het voorgaande weekend.

Iedere vrijdag vanaf 20 januari 20.30 uur, Hotel Big Brother Live In een wekelijkse live uitzending op vrijdagavond moet iedere week, geheel volgens de wetten van Big Brother, een van de hardwerkende BN'ers het huis verlaten. De deelnemers brengen onderling een positieve stem uit op iemand die zij graag in het huis zien blijven. Van de twee deelnemers die de minste stemmen van hun medebewoners krijgen kiest het publiek wie het huis moet verlaten. De presentatie is in handen van Caroline Tensen.

Talpa TV maakt deel uit van Talpa Media Holding. De meest in het oog springende onderdelen van het bedrijf zijn, tot nu toe, de Nederlandse radiodivisie en het televisiestation Talpa. Daarnaast zijn binnen Talpa Media afzonderlijke divisies opgezet voor muziek, voor de ontwikkeling van content - onder meer voor televisie - en voor cross media-activiteiten. Talpa kent nu twee takken, waarvan Talpa Media er een is. De andere is vermogensbeheerder Talpa Capital.
---



Talpa Nederland