PERSBERICHT - 2005-12-09

Voor het eerst met eigen stand in de sfeer van het Kruger Park

Sefapane Lodge & Safaris weer op Vakantiebeurs

Evenals voorgaande jaren zal Sefapane Lodge & Safaris uit Phalaborwa, Zuid Afrika weer present zijn op de Vakantiebeurs, van 11 tot en met
15 januari in Utrecht. Sefapane, dat eigendom is van een Nederlander en door een Nederlandse staf wordt gerund, is er voor het eerst met een eigen, uitnodigende stand die de sfeer ademt van de gezellige lodge en de prachtige natuur van het Kruger Park, dat vrijwel 'naast de deur' ligt.

Eigen stand
Sefapane Lodge, eigendom van de Nederlander Joris Bertens, is erg bekend op de Nederlandse markt. Er wordt samengewerkt met de meeste grote en kleine touroperators.

In voorgaande edities van de Vakantiebeurs was Sefapane altijd onderdeel van de South African Tourism stand, maar aangezien die dit jaar geen acte de présence geven, pakt Sefapane dit jaar uit met een prachtige eigen stand, vol Afrikaanse sfeer en kleur.

Luxe accommodatie
De lodge biedt luxe Afrikaanse accommodatie en faciliteiten en heeft een groot aanbod aan safaris in het Kruger Park, excursies in de wijde omgeving, culturele tours, golf en binnenkort ook safaris naar Mozambique. Nieuw is dit jaar de Sefapane Estate, bestaande uit 13 luxe vakantie huizen die in april 2006 klaar zullen zijn.

Uit Nederland
Het grootste deel van de stafmedewerkers van Stefapane Lodge komt uit Nederland. Eigenaar Joris Bertens nam de lodge bijna tien jaar geleden overgenomen en vervolgens helemaal verbouwd en vernieuwd. Voorheen was Sefapane Lodge een caravan park, maar tegenwoordig een vier sterren lodge net buiten het Kruger Park. Sales Manager Evelien Klokman vertrok ruim vijf jaar geleden vanuit Nederland naar Zuid-Afrika en is er -met heel veel plezier- gebleven.

Uitnodiging
Bezoek Sefapane op de Vakantiebeurs in stand 01.F066. De bezetting zal o.a. bestaan uit eigenaar Joris Bertens en Evelien Klokman, sales manager. Op de vakdag, op 10 januari, nodigt men tevens de nederlandse reisagenten en media uit voor een glaasje Afrikaanse wijn tijdens de cocktail party in de middag.