De AEB bruist

Beursgebouw eindhoven

De aeb bruist.

Nu met nog meer live optredens.

Van 15 t/m 17 januari a.s. is Beursgebouw Eindhoven opnieuw het toneel voor een totaalaanbod van entertainment. Dan vindt de 18e Internationale Artiesten- en Evenementenbeurs plaats, dé unieke vakbeurs waar men met één bezoek persoonlijk kan kennismaken met entertainment voor uiteenlopende gelegenheden. Van acrobatiek tot illusie, van straat(theater) tot kinderentertainment, van circus tot muziek en zang; van een in te huren speciale (openings)act tot een complete productie op maat gemaakt, etc., etc.

De aeb bruist. Nog meer live optredens: naast presentaties in de stands en Podiumzaal nu ook het Schrobbelèr(straat)theater. In de Podiumzaal, inmiddels een begrip, kan men vanaf een tribune kennismaken met uiteenlopende acts en voorstellingen. Het Schrobbelèr(straat)theater nodigt het publiek uit om plaats te nemen rondom de uit te voeren optredens en biedt ruimte voor interactie. Nog meer mogelijkheden dus om alvast een stukje te proeven van de sfeer die men kan verwachten.

Vele deelnemers hebben reeds aangekondigd met nieuwe producties/primeurs naar de beurs te komen en hoewel deze primeurs meestal pas op de beurs bekend gemaakt worden, hebben Flyingartwork en Dellegno aangegeven een primeur op hoogstaand niveau te hebben.

Enkele noemenswaardige deelnemers zijn o.a. Image Entertainment, dat een feeërieke, sprookjesachtige act met paarden en elfen biedt en My Motion, een organisatiebureau gespecialiseerd in het bedenken en organiseren van evenementen op maat, showproducties, modeshows, bedrijfsfeesten, dat met haar hoedenshow een kijkje in haar keuken geeft. Marble Music presenteert het ORCHESTRION MISTER BOJANGLES. Mister Bojangles speelt elk muziekstuk meesterlijk op exact dezelfde wijze als het origineel, alles is mogelijk, van klassiek tot pop. Samen met haar entertainers en artiesten zorgt Mister Bojangles voor een zeer indrukwekkend en uniek schouwspel. Een bedrijfsfeest, Xtreme sportevent of Brandevent te organiseren and Looking for excitement: bij Action Events bent u aan het juiste adres. Inmiddels staan zij bekend om hun primeurs op de aeb, komende januari introduceren zij een nieuwe attractie die de bezoeker tot ongekende hoogte brengt. Met uw bedrijf of gezelschap uw eigen tv-programma maken. Dat kan met Maximize Media Events. De Mobiele Spa is de nieuwste event trend uit Amerika. De Mobiele Spa staat voor spanning, fun, spektakel, gezondheid en ontspanning tijdens uw evenement.

Kom en overtuig uzelf; maak kennis met het uitgebreide aanbod in een uiterst sfeervolle ambiance.

Voor praktische info, zoals exposantenlijst en optreedschema Podiumzaal en Schrobbelèr(straat)theater en de w-tjes rubriek brengt men vooraf een bezoek aan onze website, www.aeb.nl. Daar is tevens een kortingskaart uit te printen.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Organisatie: Beursgebouw Eindhoven BV, Lardinoisstraat 8, 5611 ZZ, Eindhoven, Jolanda Smits & Jüri Coenraad
Telefoon: +31 (0)40 - 246 36 26
Fax: +31 (0)40 - 244 55 33
E-mail: jolanda@beursgebouw.nl
Website: www.aeb.nl

Tijden:
zondag 15 januari 2006 : 11.00 - 18.00 uur
maandag 16 januari 2006 : 14.00 - 22.00 uur
dinsdag 17 januari 2006 : 11.00 - 18.00 uur

Entree: Euro 11,50, met kortingskaart Euro 4,50 korting