Politie Zeeland


---

Z-0188-2006 Onder invloed
In Kapellebrug, in de Roskamstraat, is vannacht rond 01.18 uur een 45-jarige vrouw uit de gemeente Terneuzen betrapt op het rijden onder invloed.
De vrouw viel op omdat zij de verlichting van de auto waarin zij reed niet had aangezet. De vrouw moest bij de controle van haar voertuig een blaastest ondergaan waaruit bleek dat zij teveel had gedronken. De ademanalyse die op het politiebureau volgde volbracht zij niet. Derhalve is het rijbewijs van de vrouw ingevorderd. Tegen haar wordt proces-verbaal opgemaakt.

Z-0189-2006 Ruit beschadigd
Een ruit van een woning aan de Puntstraat in Zaamslag is vannacht rond 01.18 uur beschadigd.
In de ruit is een kleine scheur ontstaan omdat er een steen tegenaan is gegooid. Een schadebedrag is nog niet bekend.

W-0190-2006 Onder invloed
Op de Albert Joachimikade in Goes is vannacht rond 03.19 uur een 27-jarige Rotterdamse automobilist betrapt op het rijden onder invloed.
De man, een beginnend bestuurder, blies iets meer dan 0,8 promille bij de ademanalyse op het politiebureau. Dit betekent, sinds 1 januari 2006, dat hij zijn rijbewijs kan inleveren. Dit gebeurde dan ook. De man krijgt een dagvaarding en mag zich binnenkort voor een rechter verantwoorden.

Z-0191-2006 Vernielde auto
In de P.C.Hooftstraat in Terneuzen is tussen gisteravond 18.00 uur en vanmorgen 08.00 uur een geparkeerde personenauto vernield.
Van de auto zijn de spiegels afgetrapt. Een schadebedrag is nog niet bekend.

W-0192-2006 Aanrijding voetganger-personenauto
In Middelburg, op de Spinhuisweg, heeft vanmorgen rond 11.00 uur een aanrijding plaatsgevonden waarbij een 9-jarig jongetje uit Middelburg gewond is geraakt.
Het jongetje stak, volgens de 29-jarige Vlissingse automobiliste, plotseling de weg over. Hij kwam op de motorkap van de auto terecht en viel voor de auto op de grond. Het jongetje kon direct weer opstaan. Hij is, ter observatie, toch meegenomen naar het ziekenhuis.

W-0193-2006 Poging diefstal portemonnee
Van een 44-jarige Vlissinger is afgelopen vrijdagnacht gepoogd zijn portemonnee weg te nemen.
E.e.a. gebeurde rond 00.31 uur in de Paul Krugerstraat in Vlissingen. De eigenaar van de portemonnee is nog de vermoedelijke dader achterna gerend en heeft hem tot stoppen gedwongen. Hierbij ontstond een kleine worsteling waarbij de Vlissinger twee vingers brak. De jongen was op het moment van aanspreken niet in het bezit van de portemonnee. De Vlissinger vond zijn portemonnee terug in de bosjes vlakbij de plek waar hij de vermoedelijke dader aan had gesproken. Er was uit de portemonnee niets weggenomen. Een signalement van de dader is niet bekend.


---- --