Digitale Gemeente Houten

Inwonerspartij Toekomst Houten presenteert kandidatenlijst

zondag 15 januari 2006 - Bron: I.T.H.

Inwonerspartij Toekomst Houten (I.T.H.) heeft tijdens de ledenvergadering van 14 januari haar kandidatenlijst vastgesteld.

De kandidatenlijst wordt aangevoerd door duo-lijsttrekkers Gerard Zandbergen en Aad Verkade. De overige zestien kandidaten komen uit verschillende delen van Houten, zoals van een inwonerspartij mag worden verwacht. Een groep mensen die niet alleen middenin deze samenleving woont en leeft, maar ook besloten heeft zich actief in te spannen voor de Houtense samenleving!

De kandidatenlijst:

1 G. Zandbergen, Houten

2 A. Verkade, Houten

3 M. Hofstee, Houten

4 A. Thijs, Houten

5 R. van den Ham, Houten

6 G. Leurdijk, Houten

7 P. Puijk, Houten

8 M. Kinnegam, t Goy

9 I. Hoogenboom, Houten

10 F. Magdelyns, Houten

11 F. van der Meij, Houten

12 A. Reeze, Houten

13 E. Ottevanger, Houten

14 H. Dieleman, t Goy

15 F. Bönker, Houten

16 P. de Vlieger, Houten

17 E. Kinnegam-t Hart, t Goy

18 H. van Doorn, Houten

Tijdens de ledenvergadering is ook het verkiezingsprogramma 2006-2010 vastgesteld. Kern van het verkiezingsprogramma is dat inwoners serieuzer moeten worden genomen en dat het openbaar bestuur in Houten transparanter moet worden. Iets waar in Houten nog veel valt te verbeteren.

I.T.H. is een partij die is ontstaan uit Houtenaren die tegen gesloten deuren aanliepen binnen de Houtense politiek of vastliepen op de arrogantie van de bestaande politieke macht. Door zichzelf verkiesbaar te stellen voor de gemeenteraad willen de leden van ITH actief meewerken aan een leefbaarder Houten. I.T.H. hoopt een zogenaamde katalysatorpartij te zijn met als doel dat de gehele Houtense politiek zal moderniseren en weer meer van de mensen wordt.

ITH zet zich onder meer in voor zaken die onder de bewoners erg gevoelig liggen, maar waarover de huidige politiek schouderophalend beslissingen nam zonder echt rekening te houden met de werkelijke effecten en de mening hierover van de inwoners van Houten. Voorbeelden hiervan zijn de komst van de 150 meter hoge windmolens, het ontbreken van een winkelcentrum in Houten-Zuid en de spoorverhoging in het centrum die Houten straks letterlijk in twee delen zal splijten.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2006 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).