Gemeente Geertruidenberg


Startbijeenkomst horecabeleid

De burgemeester nodigt alle belanghebbenden uit op 16 januari 2006 vanaf 19.30 uur met hem van gedachten te wisselen over de onderwerpen die in het horecabeleid terug moeten komen. Bovendien is het de bedoeling dat uit de aanwezigen een werkgroep wordt samengesteld met vertegenwoordigers van onder andere ondernemers, omwonenden, politie, gemeente en uitgaanspubliek. De werkgroep gaat de onderwerpen verder uitwerken. De resultaten hiervan worden aan het college en de gemeenteraad voorgelegd.
Belang horeca
De horeca heeft een belangrijke sociale, maatschappelijke en economische functie. Denk maar aan de ontmoetings- en ontspanningsfunctie en de werkgelegenheid. De horecasector is dus van groot belang voor onze gemeente. De horeca heeft echter ook invloed op de woonomgeving. Om én de horeca de gelegenheid te geven hun functies optimaal te kunnen ontplooien én rekening te houden met belangen van bijvoorbeeld de woonomgeving, hebben de gemeenteraad en het college besloten een horecabeleid te ontwikkelen. Vanwege de vele belangen en belanghebbenden hebben ze ook besloten betrokkenen van meet af aan gelegenheid te geven deel te nemen aan de ontwikkeling van het horecabeleid. Hiervoor heeft de burgemeester een startbijeenkomst belegd.

Even melden
De burgemeester verzoekt belanghebbenden die bij deze bijeenkomst aanwezig willen zijn zich vóór 9 januari 2006 te melden aan de receptie van het gemeentehuis (tel 579579) zodat wij rekening kunnen houden met het aantal te verwachten personen.
Als u die avond verhinderd bent, maar wel onderwerpen wilt inbrengen of eventueel wilt deelnemen in de werkgroep, kunt u ook een brief sturen naar burgemeester Meijer.