Ingezonden persbericht


Spant! stelt van 16 januari 2006 t/m 31 maart 2006 een overzichtstentoonstelling van de Nederlandse topfotografe Patricia Steur en beeldhouwer Cees van Swieten ten toon.

De directeur van Spant!, Willem Smit, heeft het genoegen u uit te nodigen voor de opening van deze expositie in Spant! te Bussum

Zondag 15 januari 2006

15.00 uur

De opening wordt verricht door Sylvana Simons.

En daarna wordt het geheel feestelijk ingedanst door Hawaiian Treasure. Zij voeren Polynesische en Maori dansen uit.

Alle op de expositie getoonde werken zijn te koop.

De exposities zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 17.00 uur te bezoeken. Wilt u een expositie komen bezichtigen, neemt u dan eerst telefonisch contact met ons op. In verband met activiteiten in Spant! kunnen bepaalde ruimtes niet beschikbaar zijn. Telefoon: 035 6933 254.

-----------------------

Patricia Steur

De eigenzinnige glamourfotografe, die dit jaar voor haar oeuvre geëerd werd met de Grote Paul (Huf) Prijs 2005, exposeert o.a. 30 portretten op grootformaat ARTpanels, waarin meer dan 25 jaar glamour, rock en tattoo-fotografie elkaar afwisselen. Een deel van die foto's, uit verschillende tijdsperioden, maar ook nieuw werk is op de tentoonstelling te zien.

Informatie over Patricia Steur treft u aan op www.patriciasteur.com en http://steur.x-cago.com. Uiteraard is Patricia Steur tijdens de opening bereid al uw vragen te beantwoorden. Informatie over, en verkoop van, Patricia Steur ARTpanels, X-CAGO, 0475 35 40 60 of mail naar info@x-cago.com.

Cees van Swieten

De natuur als inspiratiebron
Vogels, vissen, bloemen, vlinders en schapen zijn favoriete onderwerpen en een

belangrijke inspiratiebron voor de schilder/beeldhouwer in zijn monumentale tuin- en landschapsbeelden. Originaliteit kenmerkt zijn werk. Altijd op zoek naar abstractie, waardoor de essentie van hetgeen hij wil uitbeelden alleen maar krachtiger wordt, http://www.zwerfschapen.ontheweb.nl/

Spant!
Dr. A. Kuyperlaan 3

1402 SB BUSSUM

Telefoon algemeen: 035 6933 254
www.spant.org

---- --