Eerste regionale NVM doe-het-zelf makelaar in Nederland.

Defcom media groep

Vanaf 16 januari 2006 opent Brigitte Houthuijzen als beëdigd en geregistreerd NVM makelaar haar nieuwe makelaarskantoor op de Beatrixstraat 11 te Veenendaal. Genaamd Thuishaven Makelaardij. Thuishaven Makelaardij is een zogenaamde doe-het-zelf-makelaar die ver beneden de standaard NVM tarieven opereert. Dit kan door de verkoper actief te betrekken bij de verkoop van zijn eigen woning. In tegenstelling tot landelijke initiatieven werkt Thuishaven Makelaardij enkel regionaal, combineert innovatief met traditioneel. Richt zich niet alleen op het plaatsen van een woning op Funda.nl maar gebruikt allerhande internet promotiemiddelen. Kantoordirecteur en mede-eigenaar Brigitte Houthuijzen denk hiermee een wig te slaan tussen de nieuwe NVM internet georiënteerde doe-het-zelf-makelaars en de traditionele NVM kantoren in Nederland. Brigitte Houthuijzen licht toe.

Na 9 jaar ervaring in Utrecht en laatste 6 jaar in deze regio als NVM makelaar gewerkt te hebben wilde ik echt het roer om. Gezien de ontwikkeling in vastgoed en makelaardij en consequenties van het internet wist ik één ding zeker; het moet anders en kan beter. In navolging op het succes van andere internetmakelaarskantoren is Thuishaven vernieuwend maar met de traditionele vertrouwdheid, persoonlijkheid en regionale bekendheid. Dus niet bellen met een 0900 nummer en een callcentre aan de lijn krijgen, maar direct persoonlijk contact met een medewerker van Thuishaven die u alles over uw eigen woongebied kan vertellen. Als eerste makelaar in de regio maakt Thuishaven Makelaardij gedetailleerd haar werkwijze, verschillende verkoop mogelijkheden en prijzen openbaar op de website;www.thuishaven.nl. Een ander belangrijk verschil met de nieuwe internetkantoren is dat Thuishaven regionaal werkt en er dus geen taxatiebureau tussenzit. Uw eigen NVM makelaar komt bij u langs en met haar heeft u ook de verdere contacten. Een goede samenwerking is belangrijk.

Maar liefst 85 % van de Nederlanders oriënteert zich via internet op de aankoop van een nieuwe woning. Logisch, want internet is snel, actueel en altijd beschikbaar. Als enige makelaar in de regio beschikken wij over het exclusieve netwerk uw woning aan te bieden op alle relevante websites voor een vaste prijs van 995,-. Thuishaven Makelaardij biedt als NVM Makelaar haar woningen aan bij Funda.nl., Dimo.nl, Telegraaf, Planet, VT Wonen, Google, Wanadoo, MSN, Woonkrant, Speurders en vele andere. Wij garanderen maximale promotie voor een minimale prijs. Bij de vaste prijs van 995,- verzorgt men onder andere zelf de bezichtigingen. Omdat Thuishaven Makelaardij een lage overhead heeft, goed is georganiseerd en geautomatiseerd kan Thuishaven Makelaardij ook het complete verkoopproces voor haar rekening nemen voor een vaste lage courtage van 1%. In samenspraak met de klant en een gecertificeerde NVM Makelaar wordt een op maat gemaakte plan van aanpak gemaakt.

Als u besluit Thuishaven Makelaardij in te schakelen bij de aan- of verkoop van een huis, kunt u rekenen op deskundig advies en actieve begeleiding. Aandacht en maatwerk staan bij ons voorop.
Uitgevoerd door actieve medewerkers in een goed georganiseerde vriendelijke organisatie.

Wij zijn niet de zoveelste makelaar in de regio. Wij zijn de eerste van de nieuwe generatie makelaars op regionaal niveau. Overweeg Thuishaven Makelaardij bij uw verdere koersbepaling. Heeft u interesse of wilt meer weten bel gewoon even op 0318-507070 of mail naar info@thuishaven.nl