Llink


747 Live

Mail de redactie

Programma pagina

uitzending(en)

ma 16 januari 2006 van 14:00 uur tot 15:45 uur op 747 AM

deze aflevering

Marije Vogelzang

Hoofdgast in de uitzending van vandaag is fooddesigner Marije Vogelzang. Samen met Onno Donkers en Piet Hekker heeft zij het slowfood-restaurant en ontwerpstudio Proef opgericht. Bij Proef worden worden ingredienten ook ingezet als materiaal, zodat je bijvoorbeeld sla uit een kommetje van brood kan eten.

Jinke Obbema

Voedselexpert en culinair publicist Jinke Obbema schuift regelmatig aan om te praten over alles wat met eten te maken heeft. Haar onderwerpen varieren van biologische kaas tot de opkomst van slow food, van kinderkookboeken tot de dood van de Franse keuken.

Inburgeringskaraoke

All-round reporter Jack Kerklaan gaat elke week op zoek naar een illi of lega om te kijken hoe het staat met diens inburgering. Hoe kan dit beter gebeuren dan door een inburgeringskaraoke, waarbij de illi of lega een oer-hollands lied ten gehore mag komen brengen. Is dit succesvol, dan mag hij zich ingeburgerd noemen. Lukt dit niet, dan is het oordeel van Rita Verdonk onverbiddelijk: het land verlaten.

Olaf & Jasper

De muziek wordt vandaag verzorgd door het cabaretduo Olaf & Jasper. Sinds 1998 maken zij sushi-cabaret: allemaal kleine hapjes en aan het eind nog steeds honger. Momenteel is het duo in heel Nederland te zien met hun derde avondvullende voorstelling waarin ze vooral vertellen waar zij om moeten lachen. Waarom zit er bijvoorbeeld op een hoepel de waarschuwing 'choking hazard'? Waarom zit er groente in kattenvoer?

REACTIES

Berichten 1 tot en met 5 van totaal 41
1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende berichten >

een zeer verontrust aanko 09.01.2006 - 13:33 Zonder Anna geen LLink. Snappen die 'bestuursleden' er dan niets van? Zij en haar team hebben het voor elkaar gekregen dat we een LLink hebben en nu??? Zeker bezig met eigenbelang ipv algemeen menselijk belang en dat zijn niet alleen dieren, maar ook mensen. Je weet wel LLink de omroep ...Zeker aan dovemans oren gericht, want hoe kan je niet horen wat de medewerkers en de leden willen. ANNA moet blijven!!!

wim roos

e-mail
21.12.2005 - 11:15 Ben reeds lid vanaf het begin van De Nieuwe Omroep.
Ons is toen een mooie mok in het vooruitzicht gesteld als we de lucht in gingen, maar tot op heden niets ontvangen?!
Veel succes met de uitzendingen, I like it!!!

Groeten Wim

Otto Vork

e-mail
19.12.2005 - 14:10 Wat gedraagt die mevrouw Luca zich verschrikkelijk irritant. Ik heb de radio afgestemd op deze zender en voordat zij op dit tijdstip acte de présence geven ging luisterde ik met veel plezier. Nu redt radio 747 het geen twee minuten meer: wat een ramp van een vrouw!

Bas van de Wiel

e-mail
16.12.2005 - 21:25 Word lid van LLiNK! Zo houdt u onze programma's in de lucht! En u krijgt er een mooi boekje bij natuurlijk.. ;-)

A van Heems

e-mail
14.12.2005 - 02:15 Geachte redactie
Dageliks geniet ik van uw programma,s en als ik iets kan doen om dit zo te houden hoor ik dat graag van u.Groeten a.v.Heems