AEGON

AEGON introduceert rentetype 30 jaar vast

Vanaf maandag 16 januari 2006 is het mogelijk om bij AEGON de hypotheekrente voor maximaal 30 jaar vast te zetten. De consument heeft met dit rentetype de mogelijkheid om 30 jaar dezelfde rente voor zijn hypotheekschuld te betalen. AEGON merkt dat de vraag naar zekerheid toeneemt nu de hypotheekrente historisch laag is en speelt hier met dit rentetype op in.

De consument profiteert momenteel van een historisch lage rente op de hypotheekmarkt. Het voordeel op korte termijn kan echter omslaan in een risico voor de lange termijn als de hypotheekrente stijgt, waardoor de maandelijkse woonlasten meestijgen. Daarom heeft AEGON een nieuw renteproduct toegevoegd: de 21 t/m 30 jaar rentevast. Tegen een uitermate gunstig en transparant tarief.

Doelgroep

Het nieuwe rentetype kan bij alle hypotheekvormen gesloten worden en is zowel voor nieuwe als bestaande klanten beschikbaar. De nieuwe rentevorm is vooral geschikt voor mensen die direct bij het afsluiten van de lening en gedurende de looptijd van de lening exact willen weten wat hun woonlasten zijn. Ook kan het nieuwe rentetype gecombineerd worden met een korte rentevastperiode. Hierdoor kunnen renteschommelingen goed opgevangen worden.

13-01-2006