1e persbericht van maandag 16 januari 2006

Eindhoven, 16-01-2006 o Berichten uit de regio

Aarle Rixtel: Verkeerscontrole

De politie heeft maandagmorgen op de Kanaaldijk en de Klokgietersstraat een verkeerscontrole gehouden. Er zijn tien verbalen uitgeschreven voor het rijden door rood licht en negen voor het niet in orde hebben van de verlichting.

Maarheeze: Man overvallen

Een 29-jarige man is zondag rond 21.30 uur in zijn woning aan de Kerkstraat overvallen. Er werd bij hem aangebeld, toen de man de deur opende werd hij door drie mannen de woning in geduwd. Onder bedreiging van een vuurwapen werd zijn portemonnee met daarin enkele tientjes en pinpasjes van hem afgenomen. De mannen zijn spoorloos verdwenen.

Lage Mierde: Drie jongens aangehouden

Op de Kempenbaan zijn maandag rond 1.30 uur drie jongens in de leeftijd van 16, 17 en 19 jaar uit Biest Houtakker aangehouden. Een 23-jarige bestuurder uit Lage Mierde zag dat de jongens een paaltje op de weg gooiden. Toen hij vroeg of de jongens het paaltje weg wilde halen werd hij door een van de jongens in zijn gezicht gestompt. De man belde de politie die de jongens even later aan kon houden. De drie zijn ingesloten voor verhoor.