Fugro N.V

PERSBERICHT

Leidschendam, 16 januari 2006

Voorgenomen wijzigingen in Fugro Topmanagement

De Raad van Commissarissen van Fugro N.V. heeft besloten op de Aandeelhouders- vergadering van 10 mei aanstaande de aandeelhouders van Fugro voor te stellen om per 10 mei 2006 de heren Ir P. (Paul) van Riel en Ir A. (Arnold) Steenbakker te benoemen tot statutair directeur van Fugro N.V.

De heer van Riel (1956) heeft de Nederlandse nationaliteit. Hij is de oprichter van Fugro-Jason B.V. en was werkzaam bij Jason sinds 1986. Jason werd in 2001 door Fugro overgenomen. De heer van Riel is in maart 2004 benoemd als lid van de directieraad en COO (Chief Operating Officer) van de Development & Production activiteiten van de Geoscience divisie, waarin onder meer het seismisch onderzoek op zee is ondergebracht.

De heer Steenbakker (1957) heeft de Nederlandse nationaliteit en is in september 2005 in dienst getreden als COO van de activiteiten op land van de divisie Geotechniek en als lid van de directieraad. De heer Steenbakker was voorheen werkzaam bij Fluor, waar hij sinds 1983 binnen de olie- en gasdivisie diverse internationale managementfuncties heeft vervuld. In zijn laatste functie bij Fluor was hij als senior vice president verantwoordelijk voor de olie- en gasdivisie in Europa, Afrika en het Midden-Oosten en voor de ontwikkeling van de strategie en de implementatie van Fluor's internationale onderhoudsdiensten.

Zowel de heer Van Riel als de heer Steenbakker hebben gedurende hun carrière een aantal jaren in het buitenland, waaronder de Verenigde Staten, doorgebracht. Beiden zullen de huidige verantwoordelijkheid voor hun respectievelijke activiteiten voortzetten na hun benoeming.

Na goedkeuring door de algemene vergadering van aandeelhouders op 10 mei aanstaande zal de statutaire directie van Fugro N.V. per deze datum zijn samengesteld uit:

Ir K.S. Wester, President-Directeur A. Jonkman, Financieel Directeur Ir P. van Riel, Directeur
Ir A. Steenbakker, Directeur

Tevens zal er een wijziging in de samenstelling van de directieraad plaatsvinden. De heer F.E (Eugene) Toolan (1944), lid van de directieraad en COO van de activiteiten op zee van de divisie Geotechniek alsmede Airborne survey zal op eigen verzoek per 1 juli 2006 met pensioen gaan.

Hij zal per deze datum worden opgevolgd door de heer W.S (Scott) Rainey (1954) als COO voor Geotechniek op zee. De heer Rainey heeft de Amerikaanse nationaliteit. Hij is sedert 1981 in dienst bij Fugro en is thans managing director van Fugro McClelland Marine Geosciences, Inc. te Houston, Verenigde Staten. De heer Rainey heeft ruime internationale management ervaring en heeft, naast de Verenigde Staten, ook geruime tijd voor Fugro in het verre Oosten en Nederland gewerkt.

Fugro N.V.
Postbus 41
2260 AA
Leidschendam
Tel: 070 3111422
Fax: 070 3202703
ir@fugro.com
www.fugro.com

1 van 2

PERSBERICHT

De heer S.J. (Steve) Thomson (1958) volgt de heer Toolan op als COO voor de Airborne survey activiteiten. Hij is in 1996 in dienst getreden bij Fugro en heeft de Australische nationaliteit. De heer Thomson heeft ruime internationale management ervaring, onder meer als manager voor Fugro Airborne survey in Canada en Australië. Sinds september 2005 werkt hij vanuit Leidschendam als directeur voor de wereldwijde activiteiten van Airborne survey.

De functie van de directieraad wijzigt niet als gevolg van bovengenoemde aanpassingen in de samenstelling ervan.

Voor nadere informatie:
Fugro N.V.
Ir K.S. Wester,
President-Directeur
Telefoon +31 70 311 11 12

Fugro verzamelt en interpreteert gegevens over het aardoppervlak en de (zee)bodem en geeft hierop gebaseerde adviezen. In het verlengde hiervan levert Fugro aanverwante diensten, waaronder nauwkeurige plaatsbepaling, het testen van bouwmaterialen, reservoir engineering en datamanagement. Organisatorisch bestaat Fugro uit drie divisies: Geotechniek, Survey en Geoscience. Fugro is genoteerd aan Euronext N.V. te Amsterdam en opgenomen in de Amsterdam Midkap index. Fugro heeft ruim 275 kantoren en circa 8.000 medewerkers, die in meer dan 50 landen permanent aanwezig zijn.
2 van 2


---- --