--------------------------------------------------------------------------
                    Cybertrust breidt uit in Nederland                    
--------------------------------------------------------------------------

Cybertrust versterkt team met twee nieuwe informatiebeveiligingsexperts Mijdrecht, 16-01-2006

Om in te kunnen spelen op de groeiende vraag naar
informatiebeveiligingsdiensten in Nederland, heeft Cybertrust, wereldwijd specialist in informatiebeveiliging, Bill Gertz aangesteld als Principal Security Consultant en Ferry Sommers als Senior Account Manager.

"Cybertrust werkt met bedrijven over de hele wereld en begrijpt dat er geen 'one-size'fits-all' oplossing is voor beveiliging. Iedere organisatie heeft immers andere zaken die beschermd moeten worden en andere gewenste risiconiveaus," aldus Jeroen Kroon, country manager Nederland. "Met de toevoeging van Bill Gertz en Ferry Sommer aan ons team kunnen we Nederlandse bedrijven nog beter bijstaan bij het identificeren, evalueren, beveiligen en beheren van hun beveiliginsbehoeften en ?oplossingen."

Principal Security Consultant Gertz helpt klanten bij het afstemmen van hun informatiebeveiliging op de organisatiedoelstellingen, het beschermen van kritieke gegevens en identiteiten, en het demonstreren van voortdurende compliance. Voordat hij bij Cybertrust in dienst trad, heeft Gertz als Senior Security Architect Developer gewerkt bij Atos Origin. Daarvoor heeft hij diverse senior security functies bekleed bij Allianz, Noochee Solutions, Trident Data Systems en de United States Air Force.

Senior Account Manager Sommers helpt nieuwe en bestaande klanten bij het bepalen van de beste manier om hun informatiebeveiligingsstrategieën te implementeren, gebaseerd op de relevante regelgeving, cultuur, gevoeligheid van de gegevens en interne competentiebehoeften. Voor Cybertrust werkte Sommers als Senior Sales Manager bij KPMG. Daarvoor was hij directeur van ICT-Department en bekleedde hij diverse commerciële functies bij Aquero, Issue Information Technology en Avantage Automatisering.

--------------------------------------------------------------------------
                                   END                                    
--------------------------------------------------------------------------

Over Cybertrust
Cybertrust is de wereldwijde specialist in informatiebeveiliging en levert diensten die kritieke gegevens beveiligen, identiteiten beschermen en klanten helpen bij het demonstreren van voortdurende compliance. Cybertrust is gevestigd in Herndon, Virginia in de VS en heeft ruim dertig kantoren over de hele wereld. Cybertrust is een van de grootste leveranciers van informatiebeveiliging en wordt erkend als de wereldwijde marktleider in managed security services. Voor meer informatie, zie www.cybertrust.com.
###