Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Kandidaat-raadslid Jeroen Fritz voert campagne via internet

Chatten met PvdA-kandidaat via MSN

Jeroen Fritz, kandidaat-raadslid voor de PvdA in Haarlem, voert campagne via internet. Kiezers kunnen zijn MSN-adres jeroenfritz@hotmail.com toevoegen in MSN Messenger en met hem chatten over zijn plannen en ideeën. Ook houdt Fritz al sinds oktober een weblog bij op zijn website www.jeroenfritz.nl.

Fritz is met 24 jaar het jongste kandidaat-raadslid voor de PvdA in Haarlem. Hij staat op een (verkiesbare) tiende plaats op de kandidatenlijst. Daarmee is hij tevens één van de jongste kandidaten op een verkiesbare plaats van alle partijen. Fritz: "Als jonge kandidaat wil ik vooral andere jongeren overtuigen om te gaan stemmen. De PvdA heeft hen veel te bieden. Zo willen wij meer betaalbare woningen voor starters en studenten, meer stageplaatsen voor scholieren en aantrekkelijker uitgaan in Haarlem. Over al die onderwerpen wil ik graag met jongeren in discussie gaan. Maar jongeren bereik je niet via saaie debatten in rokerige zaaltjes. Daarom kunnen zij met mij in discussie gaan via mijn website en via MSN".

Mensen die met de PvdA-kandidaat van gedachte willen wisselen kunnen zijn MSN-adres jeroenfritz@hotmail.com toevoegen via het chatprogramma MSN Messenger. Fritz zal de komende weken geregeld online te vinden zijn op MSN om vragen te beantwoorden, te luisteren naar wensen en ideeën van Haarlemmers, in discussie te gaan over de plannen van de PvdA of om gewoon gezellig te chatten. Daarnaast houdt hij ook een weblog bij op zijn website www.jeroenfritz.nl. Daarin doet Fritz al sinds oktober vorig jaar verslag van zijn belevenissen tijdens de campagne. Maar ook is er de mogelijkheid om te reageren op de verschillende artikeltjes.

Als Fritz bij de gemeenteraadsverkiezingen op 7 maart wordt gekozen als raadslid wil hij ook de komende jaren via MSN en website met Haarlemmers in contact blijven treden. Fritz: "Dit is één van de manieren om als politicus in gesprek te gaan met de Haarlemmers en zo de kloof tussen burger en politiek wat kleiner te maken. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat ik niet meer gewoon op straat te vinden zal zijn of aan discussies in zaaltjes zal deelnemen. Dit is een aanvulling op al die andere manieren om met Haarlemmers in gesprek te gaan, het zal er nooit voor in de plaats komen".

*** EINDE PERSBERICHT ***



Ingezonden persbericht