Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Amsterdam, januari 2006

Soundsight lanceert briefkaart met CD of DVD: de XDmailcard

Soundsight brengt een nieuw product op de Nederlandse markt: de XDmailcard. Op deze traditionele briefkaart zit een CD of DVD gelamineerd die film, foto's of andere digitale informatie kan bevatten. De XDmailcard weegt slechts 15 gram en kan gemakkelijk per post verzonden worden.

De mogelijke toepassingen van de XDmailcard zijn talrijk. De kaart kan bijvoorbeeld ingezet worden als catalogus, demo, visuele presentatie of als drager van lesmateriaal.

Op de voorzijde van de XDmailcard kan een full colour afbeelding worden geprint, die meegedrukt wordt op de CD of DVD. Wanneer de ontvanger de gelamineerde laag verwijdert om bij de disk te kunnen wordt de briefkaart niet beschadigd. De CD of DVD met een doorsnede van 8 centimeter kan maximaal 2 GB data bevatten.

Soundsight lanceert de XDmailcard binnen het onderdeel S-IDlabel, een prijsvechter in de Benelux op het gebied van duplicatie van CD's en DVD's. Soundsight omvat tevens Soundsight Music, dat in de afgelopen zeven jaar meer dan 300 uur muziek produceerde bij commercials, radio- en tv-programma's, films en leaders. Klanten lopen uiteen van SBS6 Hart van Nederland tot Heineken en de Postbank.

www.xdmailcard.nl / www.s-idlabel.nl / www.soundsight.nl EINDE PERSBERICHT