Politie Midden- en West Brabant



BREDA, 15 januari 2006

Bureau Brabant besteedt maandag aandacht aan Zunderts onderzoek

BREDA: Het opsporingsprogramma Bureau Brabant van de regionale televisiezender Omroep Brabant besteedt maandagavond aandacht aan het onderzoek naar de dood van een man op de Bredaseweg in Zundert. Het geformeerde Team Grootschalig Onderzoek hoopt in contact te komen met burgers die zaterdagmorgen rond 06:30 uur in de omgeving zijn geweest van de plaats waar de man werd gevonden tussen Zundert en Rijsbergen.

Zaterdagmorgen rond 06:30 uur trof een toevallig passerende automobilist, midden op de rijbaan van de provinciale weg, kort bij de t-spitsing met de Bakkebrugstraat, het lichaam van een man aan en waarschuwde de politie. Het slachtoffer overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. De politie vermoedt dat de verwondingen van het slachtoffer zijn veroorzaakt door een motorvoertuig. Van dit mogelijke voertuig ontbreekt tot op heden ieder spoor.

Het 25-koppige rechercheteam sluit vooralsnog niet uit dat het slachtoffer om het leven is gekomen door een misdrijf, waarbij hij mogelijk opzettelijk is aangereden. De politie heeft aanwijzigen voor wat betreft de identiteit van de man en is daar in het onderzoek volop mee bezig.

Auteur: Henk Snepvangers