Vlaamse overheid

Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap PERSMEDEDELING VAN DE VLAAMSE REGERING 16 JANUARI 2006

Vlaamse administratie start elektronische nieuwsbrieven voor de lokale en provinciale besturen

De administratie Binnenlandse Aangelegenheden start met twee elektronische nieuwsbrieven, Binnenl@nd en Binnenl@nd Verkiezingen. Deze nieuwsbrieven gaan naar de gemeenten, OCMW's, provincies, intergemeentelijke samenwerkingsverbanden. Maar iedereen kan zich abonneren.

De nieuwsbrief bevat recente info over het Binnenlands Bestuur in Vlaanderen: beslissingen van de Vlaamse Regering, de minister, het Vlaams Parlement, de administratie. De nieuwsbrief verschijnt telkens er nieuws te melden valt, hij heeft dus geen vaste periodiciteit. Alle informatie is ook beschikbaar op de website van de administratie: www.binnenland.vlaanderen.be.

Naar aanleiding van de gemeente- en provincieraadsverkiezingen van 8 oktober 2006 verschijnt ook de afzonderlijke katern Binnenl@nd Verkiezingen. Minister Marino Keulen en zijn administratie zijn verantwoordelijk voor de organisatie van deze verkiezingen. Met deze nieuwsbrief bezorgen zij snel alle relevante informatie aan iedereen die daarbij betrokken is of er belang in stelt. De informatie staat ook op de verkiezingswebsite www.vlaanderenkiest.be.

Wenst u een of beide nieuwsbrieven te ontvangen stuur dan een mail naar:
e-binnenland@vlaanderen.be om Binnenl@nd te ontvangen e-verkiezingen@vlaanderen.be om Binnenl@nd Verkiezingen te ontvangen