AutoRai

Milieusubsidie van 1.000 euro voor Toyota Aygo

(1/16/2006)
Vanaf 1 juli dit jaar kent de Nederlandse overheid aan personenautoâs met een A- of B-label een BPM-korting toe. Toyota wacht de invoering van deze milieusubsidie niet af, maar wil de koper van een AYGO (A-label) nu al laten profiteren van dit voordeel van 1.000 euro. Deze maatregel is geheel in lijn met de bedrijfsfilosofie van Toyota, waarbij zorg voor het milieu centraal staat. Concreet betekent dit dat de Aygo per direct verkrijgbaar is voor een prijs vanaf 8.990 euro, waarin het effect van de milieusubsidie van 1.000 euro verrekend is.

Met zijn uiterst zuinige en milieuvriendelijke 1,0 liter VVT-i motor (CO -emissie gecombineerd: 109 g/km) komt de succesvolle Aygo in aanmerking voor de maximale BPM-korting van 1.000 euro. Dat betekent dat de zeer compleet uitgeruste Aygo voortaan verkrijgbaar is voor een prijs vanaf 8.990 euro, inclusief BTW en BPM. Deze Aygo is standaard uitgerust met stuurbekrachtiging, een radio/CD-speler met 2 luidsprekers en een aansluiting voor onder meer MP3-spelers en krijgt 3 jaar/100.000 km fabrieksgarantie mee.

Met dit genereuze aanbod laat Toyota opnieuw zien dat de zorg voor het milieu een integraal onderdeel vormt van de bedrijfsfilosofie. De milieupremie ligt in het verlengde van baanbrekende technologieën als de Hybrid Synergy Drive voor de Toyota Prius en de D-CAT Clean Power dieselmotoren. Met de extra voordelige Aygo kiest Toyota nu ook voor duurzame mobiliteit in het A-segment.

Direct naar BedrijfsautoRAI.nl