ernst and young
Rubriek: Binnenland
Datum en tijd: 23-12-2005 09:50

Uitnodiging voor de pers

Ondernemers in het midden- en kleinbedrijf kregen de afgelopen tijd veel voor hun kiezen. Ontwikkelingen als de verslechterende economie, concurrentie van lage-lonen-landen en allerlei regelwijzigingen en aanpassingen maken het voor de Nederlandse ondernemer niet makkelijk. Toch zijn bedrijven positief over de eigen toekomst.

Ernst & Young onderzoekt het komende jaar met een nieuwe onderzoeksbarometer de actuele opinies en trends die spelen in de MKB-sector. Als onderdeel van deze zogeheten Bedrijfsbarometer wordt vier keer per jaar een meting verricht door Interview-NSS naar een veelheid van onderwerpen waar MKB-ondernemers mee te maken krijgen.

De eerste meting is in de afgelopen weken verricht en de uitkomsten hiervan worden door Marnix van Rij gepresenteerd door middel van een persbriefing. Deze briefing vindt plaats op:

dinsdag 17 januari
van 12.00 tot 13.30 uur
bij Ernst & Young, Drentestraat 20
te Amsterdam.

Journalisten zijn van harte welkom deze briefing bij te wonen. Voor een lichte lunch wordt gezorgd. Aanmelden kan via Toby Ellson, woordvoerder van Ernst & Young, telefoon 010 4065364 of 06 29084762. E-mail: toby.ellson@nl.ey.com