BN-er wordt bondscoach van meiden van oranje

Studio apengein

Persbericht 9 januari 2006

Bart Bosch wordt Bondscoach van

DE MEIDEN VAN ORANJE
Barbara Plugge is mijn 1e assistent-bondscoach

De komende weken zal televisie presentator/entertainer Bart Bosch, de nieuwbakken bondscoach, het druk hebben met het samenstellen van een spetterende meidengroep onder de naam,DE MEIDEN VAN ORANJE. Deze meidengroep gaat er de komende maanden voor zorgen de oranjekoorts op een ongekende hoogte te brengen via televisie, radio en de Nederlandse podia. De optredens van DE MEIDEN VAN ORANJE zullen bestaan uit het zingen van de meest bekende oranjeliedjes, waarbij vele mannen en vrouwen worden uitgedaagd de liedjes mee te zingen.DE MEIDEN VAN ORANJE hebben pas gewonnen als het publiek uit zijn dak gaat. Bondscoach Bart Bosch heeft er voor gezorgd dat er al een aantal unieke orkestbanden klaarligt.

Zoals Idols werkt met drie juryleden, zal Bosch de hulp inroepen van drie assistent-bondscoaches. 'Barbara Plugge (verslaggeefster van weekblad Privé) is mijn 1e assistent-bondscoach. Zij is een vakvrouw die als geen ander weet wat glitter en glamour betekent. Deze kennis kan ik goed gebruiken bij het samenstellen van het winnende team,DE MEIDEN VAN ORANJE. Ik ben nu op zoek naar mijn 2e en 3e assistent-bondscoaches en deze zal ik binnenkort bekend maken.

Op dinsdag 17 januari tussen 18.00 uur en 20.00 uur is in Hoofddorp de grote auditie en zal bekend worden gemaakt welke meiden deel uit gaan maken van de aankomende Nationale trots, DE MEIDEN VAN ORANJE(pers is van harte welkom).

Bart Bosch ziet zijn taak als Bondscoach niet anders als die van Marco van Basten. Volgens Bosch gaat het om winnen en het vertegenwoordigen van de kleur oranje, en dat brengt een grote verantwoording met zich mee.

Bosch gaat er vanuit dat tegen de tijd dat het WK in Duitsland begint DE MEIDEN VAN ORANJE mateloos populair zijn zodat zij samen met het Nederlandse volk een grote steun zullen zijn voor DE MANNEN VAN ORANJE

Volg de ontwikkelingen van DE MEIDEN VAN ORANJE via de media en vanaf 11 januari 2006 op www.demeidenvanoranje.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Studio Apengein
Mera Arendse

020- 6410707
info@apengein.nl