Gemeente Eersel


Nieuwsberichten

10-01-2006
Informerende/opiniërende bijeenkomst gemeenteraad op 17 januari

Op dinsdag 17 januari a.s. vindt om 19.30 uur in gemeenschapshuis D'n Boogerd, Servatiusstraat 6 te Vessem een informerende/opiniërende bijeenkomst van de raad plaats.

De volgende punten staan op de agenda:
Opiniërend
19.30 uur: Maranatha
(onder voorbehoud, voor de meest actuele informatie zie website www.eersel.nl of bel 0497-53 13 23). Als dit onderwerp vervalt, wordt het onderwerp Kentekenonderzoek vervroegd (zie onder 'informerend') Informerend
20.15 uur: Prioriteitsstelling integraal veiligheidsbeleid 21.00 uur: Pauze
21.15 uur: Woonvisie
22.15 uur: Kentekenonderzoek en Beter Bereikbaar Zuid-Oost Brabant

De agenda's voor deze vergaderingen liggen ter inzage in de dorpshuizen van Duizel, Knegsel, Steensel, Wintelre en Vessem, in de openbare bibliotheek Eersel, in het sociaal cultureel centrum 'De Muzenval' in Eersel en in de hal van het gemeentehuis. Opiniërende en informerende bijeenkomsten van de raad zijn openbaar, er bestaat geen mogelijkheid tot inspreken en tevens is er geen mogelijkheid voor externen om aan de beraadslagingen deel te nemen. In een opiniërende raadsvergadering debatteren de raadsleden met elkaar over een bepaald onderwerp. In informerende bijeenkomsten kunnen wethouders, ambtenaren en genodigden informatie verstrekken over de geagendeerde onderwerpen, zodat raads- en commissieleden zich goed kunnen voorbereiden op een raadsvergadering.