Gemeente Berkel en Rodenrijs


17 januari: extra nieuwe bewoners avond
Dinsdag 17 januari a.s. vindt er in de raadzaal en de hal van het gemeentehuis van Berkel en Rodenrijs weer een avond voor nieuwe inwoners plaats. Het betreft een extra ingelaste avond, omdat er de laatste tijd een groot aantal nieuwe inwoners in Berkel en Rodenrijs is komen wonen. De volgende reguliere nieuwe inwonersavond vindt plaats op 4 april.

Alle avonden beginnen steeds om 19.30 uur met de presentatie van het gemeentebestuur. Het college van Burgemeester & Wethouders zal hierna vragen uit het publiek beantwoorden. Vervolgens kan iedereen zich in de hal van het gemeentehuis laten voorlichten bij de verschillende stands van gemeentelijke afdelingen zoals Brandweer & Veiligheid, Vergunningen en Toezicht, Beheer Buitenruimte, Welzijn enz. Ook schoolbesturen zullen dit keer - voor het eerst - aanwezig zijn om bezoekers van de nodige informatie te voorzien.

Nieuwe inwoners hebben persoonlijk een uitnodiging ontvangen. Mocht u ook belangstelling hebben om deze avond bij te wonen, dan wordt u hierbij van harte uitgenodigd! U kunt zich dan aanmelden bij Paul van der Werf van de afdeling Communicatie van de gemeente, telefoon (010) 514 0880 of via e-mail paul.van.der.werf@berkelenrodenrijs.nl.

Laatste wijziging website: 10 januari 2006
Copyright © 2003 Gemeente Berkel en Rodenrijs