Ingezonden persbericht


Goodwin Solutions en Systemation annonceren Technology Partnership op het gebied van Enterprise Integration en Services Oriented Architectures

Gouda, 12 januari 2005. Systemation en Goodwin Solutions hebben aangekondigd in de vorm van een Technology Partnership nauw te gaan samenwerken op het gebied van Enterprise Integration en Services Oriented Architectures. Door de bundeling van de diensten, expertise en resources van beide organisaties wordt aan relaties een hoogwaardig totaalpakket geboden rond de inrichting van de informatievoorziening en de opzet van een informatiearchitectuur binnen een geïntegreerde, op services georiënteerde omgeving. De annoncering van het Technology Partnership vond plaats tijdens een druk bezochte nieuwjaarsreceptie in Gouda.

Goodwin Solutions is een in Enterprise Integration gespecialiseerde netwerkorganisatie, waarin een groot aantal IT-professionals actief zijn en kennis met elkaar delen. De advieswerkzaamheden van Goodwin Solutions bestrijken het volledige spectrum van business case analyse tot ondersteuning bij de implementatie van een project. Kennisoverdracht, governance, programmamanagement en softwarelicenties kunnen daarvan deel uitmaken.

Systemation is een dienstverlenende organisatie op het gebied van de informatietechnologie en is gespecialiseerd op twee gebieden:

" Application Integration, Services Oriented Architectures & Web Services " IT Infrastructure & Operations Management.

Systemation levert geavanceerde totaaloplossingen (software producten én diensten) rond software-systemen van internationaal toonaangevende softwareproducenten. Daarmee ondersteunt Systemation organisaties, die de ontwikkeling doormaken naar een Services Oriented Enterprise. Systemation is exclusief distributeur van AmberPoint en Cybermation in Nederland en is geautoriseerd Business en Consultancy Alliance Partner van Cordys.

Goodwin Solutions en Systemation verwachten door het Technology Partnership hun marktpositie in de snel groeiende markt voor enterprise integration te zullen versterken. Aan relaties wordt een compleet scala van diensten en software producten geboden om maximaal te kunnen profiteren van de nieuwste generatie integratietechnologie.

Informatie

Drs. Jaap Franse Evert-Jan Rutgers

Directeur Executive Partner

Systemation AES B.V. Goodwin Solutions B.V.

Westhaven 65, Postbus 465 Drinkwaterweg 487

2800 AL Gouda 3063 VD Rotterdam

Tel. : 018 268 9129 Tel.: 010 212 5809

Email: jaap.franse@systemation.nl Email: ejrutgers@goodwinsolutions.nl