Rijn & Venen, 09.30 uur

Utrecht, 17-01-2006 o Nieuwsberichten district Rijn & Venen

Autogordels

OUDEWATER Maandagmiddag 16 januari werden 15 bestuurders bekeurd omdat zij geen autogordel droegen. De boete is 75 euro. De politie controleerde tussen 16.00 en 16.45 uur op de Biezenpoortstraat.

Inrijden met auto

WOERDEN Maandagmiddag werd een 65-jarige man uit Woerden aangehouden, nadat hij met zijn auto was ingereden op een vrouw. De twee hadden omstreeks 13.15 uur ruzie gekregen, vermoedelijk over een parkeersituatie, in de Jan van Scorelstraat. De man reed uiteindelijk met zijn auto op de vrouw in, maar stopte net op tijd om een aanrijding te voorkomen. Hij is hiervoor later die middag aangehouden en voor verhoor ingesloten op het politiebureau.

Fietser gewond

MIJDRECHT Maandagmiddag raakte een 62-jarige fietser in zijn woonplaats gewond bij een verkeersongeval.

De man fietste omstreeks 13.00 uur op de Constructieweg en is door onbekende oorzaak achterop een vrachtwagen van een 37-jarige bestuurder uit Maarssen gereden. Hij had een forse hoofdwond en is per ambulance naar het Amsterdams Medisch Centrum vervoerd.

Aanrijding

MAARSSEN Een 38-jarige vrouw uit Maarssen raakte maandagmorgen gewond bij een aanrijding.

De vrouw reed omstreeks 08.35 uur over de Verbindingsweg en remde voor een overstekende fietser. Een 59-jarige bestuurder van een bestelbus uit Maarssen had dit waarschijnlijk te laat door en botste achterop de vrouw. De brandweer heeft het dak van de auto van de vrouw moeten knippen om haar veilig in de ambulance te krijgen. Ze is met rugletsel naar het UMC in Utrecht vervoerd.