Lekstroom, 09.50 uur

Utrecht, 17-01-2006 o Nieuwsbericht district Lekstroom

Automobiliste gewond

NIEUWEGEIN - Een 29-jarige vrouw uit Utrecht raakte maandagmiddag gewond nadat zij met haar auto tegen een brugdeel was gereden.

De vrouw reed omstreeks 16.15 uur over Europalaan vanuit Nieuwegein naar Utrecht. Aan het begin van de brug is zij door onbekende oorzaak de macht over het stuur verloren en belandde zij tegen het linker brugdeel. De auto schoof vervolgens door en kwam dwars op de brug te staan. De vrouw liep een hoofdwond op en is met de ambulance naar het Oudenrijnziekenhuis vervoerd. De auto raakte zwaar beschadigd en is weg getakeld.

Pepperspray

NIEUWEGEIN Een 13-jarige jongen uit Houten is maandagmorgen aangehouden nadat hij op zijn school in Nieuwegein met pepperspray had gespoten.

De politie kreeg omstreeks 09.30 uur de melding dat een jongen in de klas met de spray had gespoten. Een aantal kinderen in de klas hadden last van het goedje. De jongen is door twee agenten van school opgehaald en meegenomen naar het politiebureau, waar hij afstand deed van het wapen. Hij is door zijn moeder opgehaald en moet een Haltstraf ondergaan.