Ingezonden persbericht


Bij dit bericht is fotomateriaal van Alex van Erning bijgesloten (opvragen bij afzender)

Persbericht

Netlink stelt salesveteraan Alex van Erning aan

~ alweer uitbreiding personeelsbestand ~

17 januari 2006 Netwerkspecialist Netlink heeft haar salesteam uitgebreid met Alex van Erning. Van Erning zal als Sales Director verantwoordelijk zijn voor het vormgeven van de salesorganisatie en het verder uitbouwen van Netlink s marktaandeel in de verschillende segmenten. Met deze benoeming onderstreept Netlink haar groeiambities voor 2006.

Van Erning zal zich met name gaan richten op het onderhouden van de relaties met bestaande klanten en het werven van nieuwe klanten. Daarnaast zal Van Erning zich richten op het efficiënter laten opereren van het sales team en de uitbreiding van het salesteam. In zijn nieuwe functie zal Van Erning direct rapporteren aan Willem Holterman, General Manager bij Netlink.

"Netlink is altijd al sterk vertegenwoordigd geweest in Nederland, maar om onze voorsprong te behouden waren we op zoek naar expertise", zegt Willem Holterman. "We staan aan de vooravond van grote veranderingen in de ICT-markt en de uitgebreide verkoopervaring en grondige marktkennis van Alex zijn een absolute versterking voor ons team."

Voordat Van Erning bij Netlink in dienst trad, is hij werkzaam geweest bij BT IT&PS . Hier heeft Van Erning diverse salesfuncties bekleed. In zijn laatste functie als Regio Manager Zuid-Nederland was hij volledig verantwoordelijk voor de activiteiten die BT IT&PS (voorheen Syntegra) ontplooide in deze regio. Van Erning had de leiding over 60 medewerkers. Naast BT IT&PS is Van Erning ook werkzaam geweest bij Syntegra, HCS Technology en Microlife als Sales manager network management, sales manager system management, account manager en als Service Analyst binnen de financiële wereld.

"In mijn ogen zijn kennis, mensen en service de belangrijkste kernwaarden van een bedrijf. Deze visie sluit naadloos aan bij Netlink s bedrijfsfilosofie", aldus Alex van Erning. "Netlink is de enige netwerkspecialist die deze kernwaarden combineert en ook daadwerkelijk uitdraagt. Ik ben er van overtuigd dat we met het combineren van Netlink s expertise en service en mijn kennis van de markt onze klanten nog beter kunnen bedienen."

(323 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Netlink
Netlink, The Network Service Company, onderdeel van Axians, is een pure netwerkintegrator, die zich volledig heeft toegelegd op de advisering, verkoop, implementatie en onderhoud van hoogwaardige netwerk-, beveiligingsinfrastructuren, VoIP- en netwerkmanagementoplossingen, waaronder IP- Services management.

Netlink zoekt altijd naar mogelijkheden om de beschikbaarheid en beheersbaarheid van het netwerk te verhogen en de total-cost-of-ownership te verlagen. Netlink heeft gedegen kennis van technische oplossingen. Zij werkt hiervoor samen met gerenommeerde partners. Zo is het bedrijf o.a. gecertificeerd als Cisco Silver Partner, Nortel Gold Partner, Lucent Business Partner, Infoblox Premium Partner, Men&Mice distributor, HP Networking Partner, Check Point Value Added Solution Partner en Trend Micro Premium Partner.

Voor meer informatie over Netlink, kunt u een bezoek brengen aan de website: www.netlink.nl.

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Cathelijne van den Bosch of Kim van Bokhoven van LEWIS, het IT PR bureau: Tel: +31 (0)40 235 46 00 Fax: +31 (0)40 235 46 01 E-mail: cathelijnev@lewispr.com http://www.lewispr.com

LEWIS Global Public Relations

Hoevenweg 23
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com