Ingezonden persbericht


Persbericht

XOffice brengt PR activiteiten onder bij Lubbers & De Jong

Amsterdam, 17 januari 2006 - XOffice, de Nederlandse open source mobile application serviceprovider, heeft zijn PR-activiteiten per 1 januari ondergebracht bij Lubbers & De Jong.

XOffice levert een innovatieve oplossing voor het altijd en overal ter wereld kunnen raadplegen en bewerken van de bedrijfsgegevens en het kunnen samenwerken met collega's. Agenda, email, CRM-systemen en documenten zijn in te zien en te gebruiken op laptops, pda's en mobiele telefoons op elke plek met een internetverbinding. Bovendien maakt XOffice van alle geraadpleegde en gewijzigde gegevens automatisch een beveiligde back-up, zodat die gegevens te allen tijde gesynchroniseerd blijven en medewerkers direct overal dezelfde informatie voorhanden hebben. XOffice is een voorvechter en pionier in het gebruik van open source software en Microsoft Outlook en Office compatibel.

Alexander van Velzen, Algemeen Directeur van XOffice: "De Nederlandse ASP-markt staat nog in de kinderschoenen. Toch maakt de toename van bandbreedtedekking het voor bedrijven eenvoudiger over te stappen naar het ASP-model. Met onze oplossing kunnen gebruikers altijd en overal over hun persoonlijke informatie beschikken en wordt automatisch een veilige back-up gemaakt van de gegevens. Deze combinatie is nog uniek in Nederland. Een sterkere focus op public relations moet dit goedbewaarde geheim naar buiten brengen."

Over Lubbers & De Jong

Lubbers & De Jong levert diensten op het gebied van PR, communicatie en marketing. De kracht van de adviseurs ligt in persrelaties en kennis van de Nederlandse journalistiek. Zij hebben een jarenlange ervaring en zijn ervaren meedenkers in (strategische) marketing en brengen adviezen uit op directieniveau. Van oudsher is Lubbers & De Jong sterk in IT, mobiele communicatie, internet en consultancy, maar de afgelopen jaren heeft het bureau tevens expertise opgebouwd in lifestyle- en designmarkten en brede consumentenmarkten. De werkwijze is doelgericht, creatief en meetbaar. Kijk voor meer informatie op www.l-dj.nl.

Over XOffice

Overal ter wereld werken alsof je in je eigen kantoor bent, dat is wat XOffice wenst te bereiken. Zonder investeringen in hardware, software en systeembeheerders. Dankzij het ASP-model kunnen de diensten in abonnementsvorm worden afgenomen op basis van werkelijk gebruik en blijven de kosten beperkt. De oplossingen van XOffice zijn intussen al in gebruik bij klanten als het beursgenoteerde DPA Financial People en Simpel Media. Kijk voor meer informatie over XOffice op www.xoffice.nl

Meer informatie voor de pers:

XOffice

Alexander van Velzen

Burgemeester Stramanweg 103

1101 AA Amsterdam

T: (020) 751 25 09

E: alexander.vanvelzen@xoffice.net

Lubbers & De Jong

Maartje van Oeveren

Keizersgracht 219

1016 DV Amsterdam

T: (020) 421 05 65

E: maartje@l-dj.nl