Gemeente De Wolden

Besluitenlijst B&W-vergadering
d.d. 17 januari 2006

Aanwezig:
Sj. Kremer - burgemeester
A. v.d. Ziel - wethouder
L. Koster - wethouder
A. Damming - wethouder
A.A.N. van Walstijn - secretaris

Volgnr. Ingekomen Onderwerp: Beslissing: van:

1. Vaststellen besluitenlijsten van Conform 10 januari 2006.

2. WSO Gesponsorde bedrijfskleding in Het college is akkoord met de zwembad "De Waterlelie". uitgangspunten voor het dragen van bedrijfskleding bij de zwembaden, maar vindt niet dat hier sprake mag zijn van sponsoring. Dat betekent dat het college graag een nieuw voorstel tegemoet ziet, waarin de financiële consequenties zijn opgenomen.


3. OW Gladheidbestrijding, natstrooien. - Het college wil de raad voorstellen in principe akkoord te gaan met natstrooien.
- Voor wat betreft de bedrijfsvoering dient, mede in het licht van de discussie over marktconform werken, de gehele notitie te worden herzien.

5. BMO - Uitvoeringsplan 2006 Conform Basiseenheid
Hoogeveen West ­
De Wolden;

- Jaarplan 2006 Politie Drenthe.


---- -- Paraafstukken B&W-vergadering
d.d. 17 januari 2006

Volgnr. Ingekomen Onderwerp: Beslissing: van:

1. VROM Verzoek om medewerking t.b.v. In principe medewerking verlenen vestiging Bed & Breakfast aan realisatie van een appartementen op het perceel "cottagehotel". 't Steegje 1 te Ansen.


2. VROM Verzoek om vrijstelling Medewerking verlenen. verkleinen afstand zijdelingse perceelsgrens Dr. Larijweg 93 te Ruinerwold.


3. VROM Verzoek om ontheffing van De gevraagde ontheffing verlenen. vervreemdingsverbod woning.


4. VROM Verordening Revolving Fund De raad voorstellen de Verordening Monumenten 2001 met Revolving Fund Monumenten 2001 bijbehorende met bijbehorende krediet- kredietvoorwaarden Revolving voorwaarden Revolving Fund Fund Monumenten 2001. Monumenten 2001 per 1-1-2006 in te trekken.


5. IED Software t.b.v. regelen - Instemmen met aanschaf geluidsinstallatie raadszaal. software t.b.v. regelen geluidsinstallatie raadszaal.


6. BMO Bezwaarschrift betreffende Advies van de commissie bezwaar- Dorpsstraat 68 te de Wijk. en beroepschriften overnemen door het besluit tot het opleggen van een last onder dwangsom tot het verwijderen en verwijderd houden van uitstallingen binnen een strook van twee meter vanaf het fietspad aan de Dorpsstraat te de Wijk te handhaven.


7. SoZa Aanpassing van de bedragen De bijdragen Sociaal van bijdragen uit het Sociaal Participatiefonds voor het jaar 2006 Participatiefonds voor het jaar vaststellen op: 2006. 1. 164,= per alleenstaande; 2. 109,,= per alleenstaande
---

Paraafstukken B&W-vergadering
d.d. 17 januari 2006

Volgnr. Ingekomen Onderwerp: Beslissing: van:
ouder, gehuwde of ten laste komend kind niet zijnde een basisschoolleerling en 3. 151,= per ten laste komende basisschool- leerling.


8. SoZa Regeling duurzame - De werking van artikel 15 gebruiksgoederen Algemene van de regeling duurzame Bijstandswet (ABW). gebruiksgoederen 2002 en 2003 met onmiddellijke ingang niet meer van toepassing verklaren.
- Het beleidsuitvoeringsplan WWB overeenkomstig aanpassen.
- Reeds lopende aanvragen en/of bezwaarschriften als zodanig afhandelen.


9. IED Verzoek tot verwijderen asurn Verzoek inwilligen uit urnennis 173 op de
algemene begraafplaats te
Zuidwolde.


10. OW Aanvraag kapvergunning 1 eik 1. Geen vergunning verlenen staande op het perceel Comm. voor het rooien van 1 eik De Vos van Steenwijkstraat 13 welke staat op het perceel te de Wijk. Comm. De Vos van Steenwijkstraat 13 te de Wijk.
2. De aanvrager op de hoogte brengen van het besluit.


---


---- --