Beers Bedrijfsauto

Young European Truck Driver

Laatste Scania Torpedo trekker in Nederland voor Transportbedrijf Gebr. van Staalduinen


01/17/2006

De heer Van Staalduinen (R) ontvangt de sleutels van de laatste Scania Torpedo trekker van de heer L.Th.M. Groot, account manager van Scania (klik voor grotere foto) Onlangs heeft Scania de sleutels van de laatste Scania trekker `met neus', die geproduceerd is voor de Nederlandse markt, overhandigd aan de heer J. van Staalduinen, directeur van Transportbedrijf Gebr. Van Staalduinen B.V. Het gaat om de Scania T 500 LA4x2MNA VLG. Deze trekker, voorzien van de befaamde 500 pk (368 kW) sterke V8 16-liter motor, is onder meer uitgerust met de unieke Torpedo cabine, VLG uitrustingspakket, Scania Opticruise en de 4-balgs luchtgeveerde achteras.

Gebr. Van Staalduinen B.V., gevestigd te Maasdijk, biedt haar klanten een zeer breed programma logistieke diensten. Naast de distributie van vloeistoffen met tankwagens is het bedrijf ook gespecialiseerd in de levering van smeerolie aan zeeschepen, tankopslag van vloeistoffen en warehouse faciliteiten. Er rijden momenteel 15 speciaal aangepaste vrachtauto's voor het vervoer van vloeibare meststoffen. Bovendien verzorgt Van Staalduinen het afvullen, ompakken, filtreren en separeren van vloeistoffen. Transportbedrijf Gebr. Van Staalduinen B.V. is omstreeks 1918 gestart door de grootvader van de huidige directie. Via zijn zoons die het bedrijf sterk hebben uitgebreid, is de onderneming sinds 1985 in handen van de huidige directie.

In totaal heeft Van Staalduinen B.V. 50 voertuigen, waaronder 34 Scania's. Het bedrijf is continue bezig met innovatie om een constant niveau van hoogwaardige, kwalitatieve diensten te kunnen bieden. Deze rode draad door het bedrijfsbeleid van Van Staalduinen sluit naadloos aan op die van Scania. Naast het gunstige brandstofverbruik, de uitstraling van de organisatie en het merk, is dit voor Van Staalduinen dan ook de reden geweest om wederom voor Scania te kiezen. De Scania is afgeleverd in nauwe samenwerking met de vestigingen van Scania in Honselersdijk en Maasdijk.

© Copyright Scania 2005 All rights reserved.