Politie Zeeland


---


W-0225-2006 Vernieing kunstwerk
Op de Stormvloedkering in Vrouwenpolder is een kunstwerk vernield door brandstichting. Dit is afgelopen zaterdag gebeurd tussen 18.55 uur en 22.00 uur.
Het kunstwerk, dat eigendom is van Waterschap de Zeeuwse eilanden, staat op de Blokkerdam van Roompotkering zuid.

O-0226-2006 Inbraak in auto
Van zaterdag op zondag, tussen 15.30 uur en 16.15 uur, is er ingebroken in een personenauto die geparkeerd stond aan de Burgemeester van Oeverenstraat in Poortvliet.
Uit de auto van de 20-jarige eigenaar uit de gemeente Tholen is geluidsapparatuur weggenomen en een hoedenplank. Het getolen goed heeft een waarde van enkele honderden Euro's.

Z-0228-2006 Aanhouding
Tijdens een verkeerscontrole, gehouden op de N62 te Hoek heeft de politie Zeeland om 11.45 uur een man aangehouden.
De 22-jarige man uit Terneuzen bleek twee bussen pepperspray in zijn bezit te hebben. De bussen lagen in het portiervak van het voertuig aan de bestuurderszijde.

O-0229-2006 Busje rijdt door na aanrijding
Omstreeks 7.50 uur, dinsdagochtend, fietste een vrouw op het fietspad van de Ten Ankerweg in Tholen. Op de hoek met de Molensingel sloeg een busje llinksaf en raakte hierbij de achterkant van haar fiets.
De 40-jarige vrouw uit Tholen kwam hierbij ten val en bezeerde haar knie. Haar fiets raakte beschadigd.
Van het zwarte busje, met vermoedelijk een schuifdeur, ontbreekt elk spoor.

Aanvulling bericht O-0224-2006 Auto in sloot
De bestuurster van de personenauto was een 20-jarige vrouw uit Oost Souburg. Zij had niet voortdurend haar voertuig onder controle, reed over de voor haar linkerrijbaan en kwam tot stilstand in een links van de weg gelegen droge sloot.
De vrouw is met kneuzingen naar het ziekenhuis vervoerd. De voorzijde en het rechtervoorportier van de auto raakten beschadigd.

---- --