Politie Gelderland-Midden

Vrouw verdacht van gooien hamer naar buurman

Publicatiedatum: 17-1-2006 14:28:38

Westervoort - Een 51-jarige inwoonster van de gemeente Westervoort is maandagmorgen in haar woning aangehouden. De vrouw wordt er van verdacht haar 50-jarige buurman te hebben mishandeld. Om nog onduidelijke reden zouden de buren ruzie met elkaar hebben gekregen. De vrouw was in de tuin bezig met een hamer en zou deze naar de man hebben gegooid. Het gereedschap raakte de man tegen de hand. Vervolgens werd de politie gewaarschuwd, waarna de vrouw werd aangehouden en de hamer in beslag werd genomen.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Ongevallen met letsel

Publicatiedatum: 17-1-2006 14:28:10

Elst - Een 54-jarige bromfietsster uit Elst is maandagavond gewond geraakt in haar woonplaats (mogelijk liep zij diverse botbreuken op). De vrouw reed over het fietspad van de Rijksweg Noord, komende uit de richting van de Dorpsstraat. Vermoedelijk heeft zij op de kruising met de Eerste Weteringsewal geen voorrang gekregen van een 47-jarige Arnhemse automobiliste. De vrouw is voor medische behandeling overgebracht naar het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem.

Westervoort - In Westervoort is maandagavond een 59-jarige fietsster uit die plaats gewond geraakt (vermoedelijk een enkelbreuk). De vrouw fietste over de Kerkstraat. Ter hoogte van de splitsing met de Dorpsstraat ging zij onderuit, mogelijk door ijzel. Ook deze vrouw is voor behandeling overgebracht naar het Rijnstate ziekenhuis.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Duivenaar met auto in heg

Publicatiedatum: 17-1-2006 14:27:44

Westervoort - Een 61-jarige Duivenaar is maandagmiddag aangehouden in Westervoort, nadat hij met een auto in een heg was beland. De man verliet achteruit rijdend een parkeerplaats aan de Noord Parallelweg. Hierbij zou hij te ver zijn doorgereden, waardoor hij een talud afreed en tot stilstand kwam in een heg. Agenten kregen de melding van het ongeluk binnen en ter plaatse spraken ze de man aan. Zij roken een alcohollucht en namen de automobilist daarom een blaastest af. De test wees uit dat de man onder invloed verkeerde. Hierop werd hij aangehouden. Tijdens de tocht naar het bureau gedroeg de man zich recalcitrant. Op het bureau is hem een bloedproef afgenomen. Het rijbewijs van de Duivenaar is ingevorderd.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Automobilist overleden na onwelwording

Publicatiedatum: 17-1-2006 14:27:16

Elst - Een 82-jarige man uit Elst is maandagmiddag overleden. De man is naar alle waarschijnlijkheid in zijn auto onwel geworden en overleden. Dit gebeurde op de Johan de Witttstraat in zijn woonplaats. Agenten en een ambulancemotor waren snel ter plaatse en direct werd begonnen met de reanimatie. Dit mocht echter niet baten. Het is nog onduidelijk of de wagen op het moment van de onwelwording reed. Er is in elk geval geen schade aan de auto of het straatmeubilair ontdekt.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---