Vereniging VNO-NCW

Personele veranderingen bij VNO-NCW

17 januari 2006 - Mr. Jan Willem van den Braak gaat leiding geven aan het kantoor van de ondernemingsorganisatie VNO-NCW in Brussel. De afgelopen vijf en een half jaar was hij directeur Sociale Zaken van VNO-NCW. Hij was in die functie onder meer verantwoordelijk voor de voorbereiding van een aantal centrale akkoorden en van vele SER-adviezen en aanbevelingen van de Stichting van de Arbeid. De overstap van Jan Willem van den Braak markeert een verdere versterking van de Europese lobby van VNO-NCW.

Jan Willem van den Braak wordt in april 2006 voorlopig opgevolgd als directeur Sociale Zaken door de heer drs. Rudi Nieuwenhoven. De heer Nieuwenhoven was tot heden directeur Human Resource bij Koninklijke KPN.

Drs. Jan Karel Bout, die de afgelopen jaren de leiding had van het Brusselse kantoor van VNO-NCW, gaat leiding geven aan het Nederlands Werkgevers Samenwerkingsprogramma. Deze publiek-private organisatie, die wordt ondersteund door het ministerie voor
Ontwikkelingssamenwerking en de Nederlandse ondernemingsorganisaties, gaat de positie van werkgeversorganisaties in ontwikkelingslanden versterken.

contact: communicatie@vno-ncw.nl | telefoonnummer: 070 349 01 67 | fax: 070 349 01 77