Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

Paard van Troje presenteert No Risk Ticket

Niet goed, geld terug!

Het Haagse Paard van Troje brengt in 2006 het No Risk Ticket op de markt. Vooraf bepaalde concerten krijgen het stempel No Risk. Bij deze shows geldt dan echt: niet goed, geld terug! De eerste 15 minuten zijn bepalend. Vind je het niks, krijg je bij de kassa je euro's terug. Kortom, weet je niet zeker of Absynthe Minded of Dayna Kurtz wat voor je is? Check ze zonder risico in Paard van Troje!

Of je nu je kaarten in de voorverkoop bij Ticket Service aanschaft, bij Velvet Music Rotterdam, bij de Dagkassa van Paard van Troje of elders koopt: wanneer een show het predikaat No Risk heeft gekregen is elk entreebewijs een No Risk Ticket. Paard van Troje heeft voor januari en februari een 4-tal shows uitgekozen die het startschot zijn voor deze nieuwe 'niet goed, geld terug-actie'.

DO 19.01 Absynthe Minded & Miss Antarctica - E 10,- VR 20.01 Wu-Tang Killa Beez - E 17,-
WO 01.02 Dayna Kurtz - E13,-
DO 09.02 Night of the Gypsies - E 18,-

Bezoekers van deze concerten kunnen tot 15 minuten na aanvang van de hoofdact het geld terugkrijgen bij de kassa wanneer het optreden niet in de smaak valt*.

Voorverkoop voor bovenstaande en andere shows in Paard van Troje bij Dagkassa Paard van Troje, Ticket Service (0900-3001250 / www.ticketservice.nl), Velvet Music Rotterdam en Delft en Haags Uitburo.


* = gehanteerde servicekosten en reserveringskosten bij de diverse voorverkoopkanalen worden niet terugbetaald.

www.paard.nl


- EINDE PERSBERICHT -

---- --