Uitnodiging Randstad: Topsporters krijgen diploma

Randstad nederland

UITNODIGING
Topsporters studeren op 19 januari af aan Randstad Topsport Academie

Op 19 januari a.s. studeren studenten van de Randstad Topsport Academie af. Zij bezitten dan het HEAO-diploma Commerciële Economie. De diploma's worden door Erica Terpstra, voorzitter van NOC-NSF uitgereikt, aan:


1.Bas Eefting (atletiek)

2.Mathijs Delen (wielrennen)

3.Jonna van Beek (golf)

4.Sissy van Alebeek (wielrennen)

5.Daan Sliepen (tafeltennis)

6.Benno Kuipers (zwemmen)

7.Your Lapre (badminton)

8.Coen Duiverman (volleybal)

9.Rodin Merx (volleybal)

10.Kristie Boogert (tennis)

11.Jelmer Beulenkamp (schaatsen)

12.Rebekka Kadijk (beachvolleybal)

13.Erik Jazet (hockey)

Voorafgaand aan de diploma uitreiking is er een forum met de titel 'Sporters aan het Werk!' Deelnemers zijn Erica Terpstra (voorzitter NOC-NSF), Guus Vogels (doelman Nederlands Herenhockeyteam en intercedent Randstad), Marten Eikelboom (bestuurslid NL Sporter), Timothy Beck (lid Olympisch estafetteteam 2004, lid Olympisch bobsleeteam 2002 en consultant risk management Ernst & Young), Mark Huizinga (Olympisch kampioen judo 2000 tot 90 kilo en IT specialist Koninklijke Luchtmacht) en Kristie Boogert (zilveren medaillewinnaar damesdubbel tennis Sydney 2000 en afstudeerkandidaat RTA) 2006. Op de eerste rij zitten de werkgevers van de sporters! Het forum staat onder leiding van Tom van 't Hek (oud-hockey international).

De Hogeschool Rotterdam en Randstad willen je graag uitnodigen voor een feestelijke diploma uitreiking op 19 januari a.s.. De bijeenkomst wordt gehouden op de hogeschoollocatie HES, Kralingse Zoom 91 te Rotterdam. Vanaf 09.30 uur word je ontvangen in de Passage waarna om 10.00 uur het forum begint en om 11.30 uur de officiële uitreiking plaatsvindt.

Je kunt je aanmelden voor de bijeenkomst door te bellen met David Gribnau, woordvoerder Randstad, telefoon (020) 569 12 11 of door een e-mail te sturen naar persdienst@nl.randstad.com. Een compleet overzicht van het programma is ook op te vragen bij David Gribnau