Landstede


Donderdag 19 januari Open Huis in Zwolle

Om potentiële leerlingen volop de gelegenheid te bieden zich te oriënteren op het gebied van de vele opleidingen, houdt Landstede donderdag 19 januari Open Huis, van 15.00 tot 21.00 uur. Belangstellenden kunnen een kijkje nemen op de verschillende vestigingen waar studenten en docenten informatie geven over de opleidingen.

Uitgelicht: Sport & Bewegen
Studenten van de opleidingen Sport & Bewegen geven in de ZBC hal aan de Ossenkamp skate-, dans- en sportdemonstraties. Ook kan de bezoeker zien wat een recreatieleider A (RSLA) allemaal doet, en belangstellenden kunnen hun fitheid testen. Er is volop informatie verkrijgbaar, en men kan in gesprek met docenten over bijvoorbeeld de verschillende uitstroomprofielen: bewegingsagogie, sportmanager, trainer en coach en BOS-medewerker (BOS staat voor buurt- onderwijs en sport).

Uitgelicht: Uiterlijke Verzorging & Mode
Ook de opleidingen Uiterlijke Verzorging & Mode aan de Assendorperdijk 55 zetten de deuren wagenwijd open op 19 januari. Studenten en docenten beantwoorden vragen en geven informatie en de mediatheek is geopend. Potentiële studenten en hun ouders kunnen een kijkje nemen waar de studenten volgend jaar aan het werk gaan met hun leerwerktaken. En ook leuk: de lokalen zijn ingericht met mode- en parfum accessoires.

Uitgelicht: Vormgeving & Interieur en Vormgeving & Fotografie Bij Vormgeving & Entertainment zijn twee nieuwe onderdelen van start gegaan. Met Vormgeving & Interieur leren studenten als toekomstige binnenhuisadviseurs interieurs in te richten en gaan ook zelf aan de slag met het ontwerpen en maken van meubels. Vormgeving & Fotografie biedt alles op het gebied van fotonica: van het maken van animaties tot het werken met beeldmateriaal voor de media. Belangstellenden kunnen donderdag een kijkje nemen aan de Assendorperdijk 15.

Goertjesweg 5: Life & Nature

Fuchsiastraat 1: Gezondheidszorg, Life & Nature, Sociaal Pedagogisch Werk, Facilitaire Dienstverlening, Toerisme, Recreatie, Onderwijs & Opvoeding

Assendorperdijk 55: Uiterlijke Verzorging & Mode

Assendorperdijk 15: Vormgeving & Entertainment

Ossenkamp 5: Sport & Bewegen, Open Dag in de ZBC hal, belangstellenden proeven de sportsfeer!

Dokterspad 2: Bedrijfsadministratie, Commerciële Dienstverlening, Internationale Handel/Groothandel, Detailhandel, Secretarieel, ICT, Juridische Dienstverlening, mbo+

Open Huis bij Landstede, donderdag 19 januari, van 15.00 tot 21.00 uur. Het Open Huis in Harderwijk en Raalte is op dinsdag 24 januari van 15.00 tot 21.00 uur. Iedereen is van harte welkom!

Vragen? Van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur beantwoorden we vragen via MSN Messenger: voeg info@landstede toe aan je contactlijst, of bel 0800 0245 666.

Landstede Beroepsopleidingen