Gemeente Mook & Middelaar


Uit: Ter Sprake week 3 2006

Afvalkalender digitaal te downloaden

Door een slordige bezorging in de week tussen Kerst en Oud en Nieuw is de afvalkalender 2006 in een groot deel van Molenhoek niet bezorgd. Dit leidde in de eerste week van januari tot ergernis, doordat de GFT-afvakbaken op de verkeerde dagen buiten werden gezet.

Inmiddels zijn de afvalkalenders nabezorgd en beschikt ieder huishouden thans over de juiste data voor het inzamelen van afval. Mocht men desondanks nog geen afvalkalender hebben ontvangen, dan kan men deze downloaden op de gemeentelijke website: www.mookenmiddelaar.nl

Nieuwsbrief Veiligheid

Op de gemeentelijke website (www.mookenmiddelaar.nl) is thans de nieuwsbrief Veiligheid te downloaden als pdf-bestand. In deze nieuwsbrief staat alle informatie aangaande de overgang van onze brandweer en geneeskundige hulpverlening naar Sector Veiligheid Noord- Midden- Limburg. Hoewel de nieuwsbrief huis aan huis is bezorgd, maar door een fout in de bezorging is deze in een groot deel van Molenhoek niet bezorgd. Vandaar dat de nieuwsbrief digitaal is te downloaden.