Regardz Hospitality Group investeert in uitbreiding portfolio

Bridgez developm.

Regardz Hospitality Group investeert in uitbreiding portfolio en productrenovatie

AMERSFOORT Regardz Hospitality Group heeft na het afsluiten van een succesvol 2005 de balans opgemaakt en heeft in het kader van een nieuw strategisch plan een budget opgesteld voor uitbreiding van het portfolio en productrenovatie van bestaande bedrijven; tot 2010 zal minimaal 30 miljoen Euro eigen vermogen besteed worden.

Een uitgebreide inventarisatie bij de huidige 10 bedrijven heeft geresulteerd in een gedetailleerd renovatieplan voor de komende 5 jaar. Zo worden op de korte termijn 5 etages met meeting rooms bij Regardz Eenhoorn Amersfoort compleet gerenoveerd en gerestyled en vindt bijvoorbeeld een grootschalige renovatie plaats van de congreszaal (850 zitplaatsen) van Regardz Nieuwe Buitensociëteit Zwolle. De hotels blijven niet achter, in Golden Tulip Rotterdam Airport Hotel worden bijvoorbeeld alle bedden vervangen en Golden Tulip Berghotel Amersfoort heeft een nieuwe fitnessruimte in het verschiet alsook een restyling van 26 kamers.
Job Heilijgers, algemeen directeur van Regardz Hospitality Group, stelt: 'Regardz staat voor bereikbaarheid, kwaliteit en professionaliteit. Niet alleen de service maar ook de geboden hardware moet dus aan hoge eisen voldoen, continue investeren is daarom vereist. We kijken tevreden terug op het afgelopen jaar en verheugen ons op alle vernieuwingen die we onze gast gaan bieden!'
Regardz Hospitality Group heeft, om binnen enkele jaren landelijke dekking te realiseren, een groeiambitie van minimaal twee bedrijven per jaar op strategische locaties en heeft daarvoor het benodigde investeringsbudget beschikbaar. Bridgez Development & Consultancy is het aan Regardz Hospitality Group gelieerde bedrijf dat locaties in gedefinieerde uitbreidingsgebieden verwerft, ontwikkelt, inricht en opstart, teneinde de marktpositie van Regardz Hospitality Group en de leidende positie van Regardz Meeting Centers verder uit te breiden en te verstevigen.

Regardz Hospitality Group bestaat uit 5 hotels en 5 Regardz Meeting Centers en is de grootste keten van gespecialiseerde locaties voor bijeenkomsten in Nederland.

ANP / ANP Pers Support is niet verantwoordelijk voor de inhoud van bovenstaand bericht