Ingezonden persbericht


MOBILEMONEY BRENGT PR-ACTIVITEITEN
ONDER BIJ TEXT 100

Text 100 voegt leverancier mobile en online entertainment toe aan klantportfolio

Amsterdam, 19 januari 2006 - Text 100 B.V., de Nederlandse vestiging van één van de grootste onafhankelijke public relations adviesbureaus voor de technologiesector ter wereld, maakt bekend dat zij met onmiddellijke ingang verantwoordelijk is voor de PR-activiteiten van MobileMoney.

MobileMoney levert diensten en producten op het gebied van mobile en online entertainment zoals ringtones, games, wallpapers, M-cards, Emoticons en Winks voor MSN Messenger. MobileMoney rekent onder andere de grootste webportals, uitgeverijen, telecom operators, mediabedrijven en recordlabels tot haar klantenbestand.

"MobileMoney heeft voor Text 100 gekozen vanwege haar expertise in de ICT-sector", aldus Frank Dros, CEO van MobileMoney. "Een andere reden dat we hebben gekozen voor Text 100 is hun uitstekende internationale netwerk, met eigen kantoren over de hele wereld. MobileMoney heeft diverse internationale activiteiten en een global partner is voor ons dan ook van groot belang."

Over MobileMoney

MobileMoney is een internationale speler, actief in 25 landen, op het gebied van mobile en online entertainment, waarbij zowel de techniek, afhandeling van bestellingen als de vervaardiging en licenties van entertainment producten onder de activiteiten vallen. MobileMoney richt zich hierbij op duizenden webmasters, portals, marketing professionals en content licensees. Zowel het aanbod, de distributie, als de betaling en de support worden door MobileMoney geregeld. Op deze manier stelt MobileMoney haar klanten in staat op een eenvoudige manier extra omzet te genereren op het online en mobile platform. MobileMoney is onderdeel van Techno Design IP B.V. Nederland.