AutoRai

Daihatsu maakt prijs opvolger Terios bekend

(1/19/2006)
Na het vrijgeven van de prijs van de nieuwe Copen, maakt Daihatsu Holland nu ook de prijs van de opvolger van de Terios bekend. De basisprijs van deze nieuwe compacte SUV is vastgesteld op 19.999 euro. Het betreft een pré-introductieprijs.
De nieuwe compacte SUV is voorzien van een 1.5 liter 16V DVVT benzinemotor (dynamische variabele kleptiming) en is 15 centimeter breder en 20 centimeter langer dan de huidige Terios. De auto zal zowel met tweewielaandrijving als met vierwielaandrijving leverbaar worden. Deze opvolger van de huidige Daihatsu Terios wordt omstreeks eind april in Nederland verwacht. Doordat de conceptmodellen reeds op drie grote autoshows te zien zijn geweest, is er nu al een grote vraag naar informatie over dit nieuwe model. Om aan deze vraag tegemoet te komen, heeft Daihatsu besloten de pré-introductieprijs vrij te geven.

Bovendien is er een preview leaflet gedrukt waarin de auto wordt geïntroduceerd. Deze folder kan op de website van Daihatsu, www.daihatsu.nl, aangevraagd worden. Met deze product- en prijsinformatie heeft de dealer de mogelijkheid de nieuwe compacte SUV van Daihatsu aan de klant te presenteren en kan de klant zich een beeld vormen van dit nu al populaire model.

Direct naar BedrijfsautoRAI.nl