AutoRai

Standaard is bij Chevrolet niet meer wat het geweest is!

(1/19/2006)
Chevrolet is het nieuwe jaar gestart door een frisse âBreezeâ door haar productaanbod te laten waaien. Met de nieuwe Breeze-modellen van de Matiz, Kalos, Lacetti, Nubira Sedan & Stationwagon en de Tacuma onderstreept Chevrolet eens te meer de rijke standaarduitrusting van haar modellen, die met deze nieuwe uitrusting bovendien standaard kunnen vertrouwen op airconditioning.
Onder de slogan âStandaard is niet meer wat het geweest isâ zijn de Breeze-modellen van Chevrolet opnieuw een voorbeeld van de consistente bedrijfsfilosofie van het merk: âvalue for moneyâ. Dat betekent dat kopers van een nieuwe Chevrolet kunnen rekenen op een zeer uitgebreide standaarduitrusting tegen een uiterst betaalbare prijs. Met de Breeze-campagne voegt Chevrolet bovendien een nieuw hoofdstuk toe aan die filosofie door voor alle modellen (m.u.v. de Evanda) de standaarduitrusting nog eens verder uit te breiden met airconditioning. Bovendien benadrukt Chevrolet Nederland met deze campagne opnieuw haar streven om opvallende acties te ontwikkelen waar klanten rechtstreeks van profiteren.

Matiz 0.8 Breeze

De Breeze-lijn van Chevrolet start met de Matiz 0.8 Breeze. Naast standaard airconditioning met pollenfilter beschikt dit compacte model van Chevrolet over een voor deze klasse uitzonderlijke ruime uitrusting. Zo zijn zaken als vijf in hoogte verstelbare hoofdsteunen, ABS met EBD, twee airbags, stuurbekrachtiging, ISOFIX bevestigings-beugels voor een kinderzitje, centrale portiervergrendeling, elektrisch bedienbare ramen vóór en een wis/was-installatie op de achterruit naast tal van andere luxe opties standaard aan boord.

De Matiz 0.8 Breeze is leverbaar vanaf EUR 9.545,-.

Kalos 3/5 deurs 1.2 Breeze

De Kalos Breeze is er zowel in drie- als vijfdeurs uitvoering, uitgerust met een pittige 1.2 benzinekrachtbron. Net als de Matiz Breeze is ook de Kalos in deze uitvoering bijzonder rijk uitgerust. Comfortabele en veilige items als stuurbekrachtiging, centrale deur-vergrendeling met afstandbediening, ISOFIX bevestigingen, een radio/CD-speler met vier speakers, een in delen neerklapbare achterbank en ABS met EBD zijn dan ook standaard aan boord te vinden, evenals een airconditioningsysteem met pollenfilter.

De Kalos 1.2 Breeze is er in driedeursuitvoering voor EUR 11.745,-. De meerprijs voor de vijfdeurs bedraagt EUR 500,-.

Lacetti 1.4 16V Breeze

De sportieve Lacetti Breeze, die zich in deze klasse onderscheidt vanwege de meeste beenruimte achterin, wordt geleverd met een krachtige 1.4 zestienklepper in het vooronder. Net als de andere Breeze-versies is de Lacetti Breeze standaard uitgerust met airconditioning en een pollenfilter. Verder omvat de brede standaarduitrusting onder andere schijfremmen vóór en achter, elektrisch bedienbare ramen vóór, elektrisch bedienbare en verwarmbare buitenspiegels, centrale portiervergrendeling met afstand-bediening, airbags en zijairbags voor de bestuurder en voorpassagier en een radio/CD-speler met vier speakers.

De Lacetti 1.4 16V Breeze staat in de prijslijst voor EUR 15.345,-.

Nubira Sedan/Stationwagon 1.6 16V Breeze

Wat motorisering betreft gaan de Nubira Sedan en Stationwagon in Breeze-uitrusting nog een stap verder. Deze middenklassers van Chevrolet zijn voorzien van een 1.6 16V benzinekrachtbron die meer dan voldoende vermogen levert om de Nubira vlot door het verkeer te loodsen. De uitrusting van de Nubira Sedan & Stationwagon Breeze is vergelijkbaar met die van de Lacetti Breeze, waarbij de bagageruimte van de Nubira Stationwagon, die wordt geleverd met een afdekhoes en bagagenet voor de koffer-ruimte, is uit te breiden tot 1.410 liter.

De Chevrolet Nubira 1.6 16V Breeze is er vanaf EUR 17.245,-.

Tacuma 1.6 16V Breeze

De Tacuma Breeze tot slot beschikt eveneens over een 1.6 zestienklepper en is de ruimste compacte MPV in zijn klasse. Naast drie afzonderlijk inklapbare en verwijderbare achterstoelen bestaat de Breeze-uitrusting van de Tacuma onder meer uit een radio/CD-speler met stuurwielbediening en vier speakers, airbags en zijairbags voor de bestuurder en voorpassagier, centrale deurvergrendeling met afstandbediening, elektrisch bedienbare en verwarmbare buitenspiegels en meer dan voldoende berg-ruimte dankzij de twintig opbergvakken. Airconditioning en een pollenfilter zijn net als bij de overige Breeze-modellen ook op de Tacuma standaard.

De Tacuma 1.6 16V Breeze is er voor EUR 17.245,-.

De Breeze-modellen van Chevrolet zijn leverbaar tot en met maart.

Direct naar BedrijfsautoRAI.nl