Ingezonden persbericht


Persbericht

Matadex en CaptureTech samen in RFID- en 2D-barcodeprojecten

Rotterdam, 19 januari 2006 Matadex, ontwikkelaar van op Oracle gebaseerde softwareoplossingen en CaptureTech, specialist op het gebied van automatische identificatie, gaan intensief samenwerken op het gebied van RFID- en 2D-barcodeprojecten. Samen kunnen ze een complete track and trace -oplossing bieden, waarbij Matadex zijn standaardapplicatie XIPHERS Track & Trace levert in combinatie met hardware van CaptureTech.

Aanleiding tot de samenwerking is de succesvolle afronding van het eerste gezamenlijke project bij Florensis, een internationaal opererende kwekerij van jonge planten. Daar werd door Matadex en CaptureTech een complete oplossing geïmplementeerd om de traceerbaarheid van zogenaamde trays te vergroten. CaptureTech plaatste op diverse locaties in de kassen high-tech imagers en camerapoorten. XIPHERS Track & Trace maakt het mogelijk om in een fractie van een seconde tientallen (2D)barcodes of RFID-tags op bijvoorbeeld een rolcontainer of een pallet met genestelde kratten te decoderen. Deze enorme hoeveelheid informatie wordt direct verwerkt in de XIPHERS Track & Trace database. Hierdoor hebben gebruikers realtime inzicht in de proces- en orderstatus.

Wij hebben hoge verwachtingen van onze samenwerking met CaptureTech , vertelt Hans Fermont, sales en marketing manager bij Matadex. Samen kunnen we onze klanten een flexibele en kostenefficiënte oplossing bieden, die de klanten zelf naar eigen wens kunnen inrichten en uitbreiden. Ons eerste gezamenlijke project bij Florensis is een groot succes. We kijken er dan ook naar uit in de nabije toekomst meer van dit soort projecten te gaan doen.

(239 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Matadex
Matadex is specialist in het automatiseren van bedrijfsprocessen. Het bedrijf ontwikkelt software gebaseerd op Oracle-technologie. Matadex voert de standaardproductlijn XIPHERS.

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Cathelijne van den Bosch van LEWIS, het IT PR bureau: Tel: 040-235 46 00
Fax: 040-235 46 01
E-mail: cathelijnev@lewispr.com

Voor verdere informatie over Matadex kunt u contact opnemen met Hans Fermont: Tel: 010-206 01 60
Fax: 010-240 04 64
E-mail: h.fermont@matadex.com

LEWIS Global Public Relations

Hoevenweg 23
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com