Ingezonden persbericht


Persbericht

Baarn, 19 januari 2006

Nieuwkomer www.permaandbetalen.nl zet automarkt op zijn kop

Grote korting op nieuwe auto via internet

BAARN - Wie een auto koopt via www.permaandbetalen.nl kan vanaf nu aanmerkelijk meer korting krijgen dan via de traditionele kanalen. De nieuwe site komt tot stand door samenwerking van een aantal grote partijen zoals Arenda en DHB Bank NV, verzekeraars AON, Centraal Beheer Achmea en Winterthur en toeleveranciers Care autoschade. Door het volume-voordeel dat deze combinatie genereert, kunnen kortingen hoog oplopen. Kortingen die direct worden doorgegeven aan de consument. Bij de populaire Volkswagen Fox bijvoorbeeld is korting tot 13% mogelijk. Daarbij biedt Permaandbetalen een volledige service, inclusief een allrisk-verzekering met 65% korting.

Autokopers kunnen hun auto geheel naar wens zelf samenstellen. Er is geen aanbetaling nodig. Permaandbetalen geeft een harde restwaarde garantie af met recht van koop. "In de meeste gevallen is het veel goedkoper om een auto aan te schaffen via ons dan om de wagen zelf te kopen en te financieren," zegt Tim Wijnen directeur van permaandbetalen.nl. "We kunnen namelijk niet alleen veel korting geven op de auto's, maar ook op het onderhoud en de verzekering".

Ook voor leaserijders is het aantrekkelijk om zelf een auto te kopen via Permaandbetalen. De nieuwe auto komt namelijk op de eigen naam te staan, waardoor er geen fiscale bijtelling meer plaatsvindt. "Daarnaast kan de werkgever een reiskostenvergoeding op basis van zakelijk gereden kilometers geven waardoor autorijden financieel echt interessant wordt", vult Tim Wijnen aan.

Aflevering en onderhoud van de auto´s die via permaandbetalen.nl worden gekocht, vinden gewoon plaats bij de dealer die de koper uitkiest. Ook het inruilen van de huidige auto is gewoon mogelijk. Het bedrag kan indien gewenst ingebracht worden als aanbetaling, waardoor het maandbedrag nóg lager wordt. Meer informatie op: www.permaandbetalen.nl.