Time : 3:32:29 PM
Date : Thursday, January 19, 2006
Sender Name: Wienerberger

Rechtzetting persdossier Wienerberger

Hierbij een rechtzetting van het verstuurde persdossier van Wienerberger naar aanleiding van Batibouw. De aangepaste zin vindt u hieronder in hoofdletters terug.

Nieuwe DOMUS-reeks van Terca : Designkleuren van binnen nu ook buiten Dat design niet louter een zaak van binnenshuis is, werd al veelvuldig op diverse vlakken bewezen met projectbouw. De particuliere woningbouw hoeft dankzij de nieuwe gevelstenen van Terca niet onder te doen. Designkleuren van binnenshuis worden nu ook buiten toegepast.

Terca brengt een nieuwe reeks handvormgevelstenen op de markt die beschikbaar zijn in zes kleuren (Mosterdgeel, Duifwit, Kiezelgrijs, Amandel, Leem, Olijfgroen): over grijstinten naar aardekleuren, standaard in het formaat Module 50. HET GAAT OM STENEN DIE VOORZIEN WORDEN VAN EEN SOORT KALEILAAG. De techniek van 'kaleien' was vroeger bekend doordat een dunne pleisterlaag aangebracht werd ter bescherming van de steen. Na afloop bleef de structuur van de stenen nog goed zichtbaar.

Door bij het opvoegen te kiezen voor de bijpassende voegkleur bekom je met de Domus-stenen een uiterst decoratieve gevel met mooie natuurlijke kleuren. Toepasbaar zowel van klassiek tot ultramodern.

Bovendien kan elke kandidaat-bouwer deelnemen aan de Domus-wedstrijd. Wie met deze exclusieve gevelstenen aan de slag gaat, maakt kans op een speciale korting van 15 procent.

Vraag vanaf Batibouw uw wedstrijdformulier aan op www.terca.be

Meer info omtrent dit persbericht kan u bekomen bij : Wienerberger nv
Katrien Nottebaert
Ter Bede Business Center
8500 Kortrijk
tel. 056/249 536 - fax 056/257 863
gsm: 0473/400 007
e-mail katrien.nottebaert@wienerberger.com

URL: http://www.wienerberger.be Picture: (None)
Attachments: (None)

Link to Press Release - NL Link to Press Release - FR