Ingezonden persbericht


Sunbelt Software benoemt Mar Guerrero tot Marketing Manager EMEA

Amsterdam, 19 januari 2006 - Sunbelt Software, de exclusieve distributeur van Double-Take, de meest gebruikte oplossing voor Disaster Recovery en High Availability van servers in een Microsoft-omgeving, benoemt Mar Guerrero tot Marketing Manager van Europa, het Midden Oosten en Afrika. Guerrero zal in haar nieuwe functie het bedrijf helpen bij het behalen van de strategische doelstellingen en het consolideren van de positie van Sunbelt Software als marktleider. Hiernaast wordt het haar taak de marketingprogramma's op te volgen en de persrelaties te coördineren in de Benelux, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italië, Scandinavië en het Midden Oosten.

"Sunbelt Software heeft een groot groeipotentieel in de huidige markt die in volle evolutie is. Het is onze doelstelling om 40% groei te realiseren in 2006. De investeringen in de onderneming en de benoeming van Mar Guerrero tot Marketing Manager moeten ons bedrijf helpen deze doelstelling te behalen", zegt Olivier Cohen, Commercieel Directeur van Sunbelt Software. "Mar Guerrero vormt een belangrijke troef voor onze onderneming onder meer door haar grondig inzicht in de Europese markten en goede kennis van het Frans, Engels en Spaans."

"Ik ben heel blij deel uit te maken van het dynamische team van Sunbelt Software. De ambities van het bedrijf worden duidelijk aangetoond door de sterke groei van het bedrijf en de continuïteit," zegt Mar Guerrero.

Voor ze bij Sunbelt Software aan de slag ging verzorgde Mar Guerrero gedurende vier jaar de communicatie voor diverse ICT-bedrijven.

Over Sunbelt Software
Sunbelt Software, opgericht in 1983, is de eerste en tevens grootste leverancier van beheeroplossingen en -tools voor het beheer van bedrijfsinfrastructuren onder Windows. Sunbelt System Software maakt deel uit van de in Frankrijk gevestigde Sunbelt International Group en is actief in de EMEA-zone en verschillende andere landen. Sunbelt Software Distribution beheert de activiteiten in de Verenigde Staten en Canada. De Sunbelt-groep heeft kantoren in Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, België, Duitsland, Zweden en de Verenigde Staten. De totale omzet bedroeg in 2004 ruim 35 miljoen dollar.

Ingezonden persbericht