Gemeente Amersfoort

Activiteitenkalender B en W Amersfoort

Woensdag 18 januari t/m vrijdag 27 januari 2006

Donderdag 19 januari

15.00 uur
Wethouder Eerdmans bezoekt de ASA Nieuwjaarsbijeenkomst. De heer Van Setten treedt terug als lid van het College van Bestuur van ROC ASA. Locatie: Westerkerk, Prinsengracht 281 te Amsterdam.

16.00 uur
Wethouder Brink ontvangt 2 sportkampioenen die door de gemeente in het zonnetje gezet worden vanwege hun geweldige sportieve prestatie. Het gaat om Mellissa Verhoef, Nederlands juniorenkampioen boksen, klasse lichtgewicht en Mariska Slootweg, Nederlands indoorkampioen op de 200 meter. Locatie: Stadhuis Amersfoort, Stadhuisplein 1 te Amersfoort.

20.30 uur
Wethouder Eerdmans neemt deel aan de 5e bijeenkomst "Oriënteren op de lokale politiek voor allochtonen". Locatie: Stadhuis Amersfoort, Stadhuisplein 1 te Amersfoort.

Vrijdag 20 januari

13.40 uur
Wethouder Strengers is gastspreker tijdens de ondernemersdag 2006 van ROC ASA Hotel & Hospitality. Tijdens dit evenement presenteren 4e jaars deelnemers van de opleidingen Horeca Ondernemer/Manager, Middenkaderfunctionaris Recreatie en Toerisme het door hun gemaakt ondernemingsplan. Locatie: 't Klooster, Daam Fockemalaan 10 te Amersfoort.

16.00 uur
Wethouder Eerdmans opent de Papenhofstede. De Papenhofstede beschikt over 18 studentenkamers. Locatie: achter het centrale plein De Hof te Amersfoort.

Zaterdag 21 januari

20.00 uur
Wethouder Jonkman bezoekt het Jubileumconcert van de Orkest Vereniging Amersfoort ter gelegenheid van het 95-jarig bestaan. Locatie: St. Franciscus Xaverius kerk te Amersfoort.

Zondag 22 januari

14.00 uur
Wethouder De Wilde opent de foto-expositie van Fotokring Eemland ter gelegenheid van hun 70-jarig bestaan. Uit de foto's, gemaakt door kinderen tot 15 jaar, met als onderwerp "ouderen" zal een winnaar worden gekozen. Locatie: De Observant, Stadhuisplein 7 te Amersfoort.

Woensdag 25 januari

20.00 uur
Wethouder Eerdmans is aanwezig bij het woondebat van de PvdA "Betaalbaar en goed wonen in de regio Eemland". Locatie: Observant, Stadhuisplein te Amersfoort.

Donderdag 26 januari

14.00 uur
Wethouder Jonkman ondertekent de overeenkomst "Auto-infrastructuur Vathorst" tussen de provincie Utrecht en de gemeente Amersfoort. Locatie: Informatiecentrum Vathorst, Duisterweg 6A te Amersfoort.

16.00 uur
Wethouder Eerdmans en diverse ambtenaren van de afdeling volkshuisvesting helpen mee met het inpakken van voedselpakketten. Locatie: Voedselbank, Koppelweg 10 te Amersfoort.

19.30 uur
Wethouder Van 't Veld ontvangt samen met de Stichting Rahman, de El Fath Moskee en de Allochtone Adviesraad inwoners uit de stad tijdens de conferentie 'Bouwen aan binding'. Locatie: Stadhuis Amersfoort, Raadszaal, Stadhuisplein 1 te Amersfoort.

Vrijdag 27 januari

15.00 uur
Wethouder Jonkman neemt een boek over het verzetswerk van de heer W. Sikkema in ontvangst. Locatie: Kamp Amersfoort, Appelweg 3 te Leusden.

16.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper bezoekt de afscheidsbijeenkomst voor de heer Van Ek, die afscheid neemt als lid van het Executive Committee van Fortis en CEO van Fortis Verzekeringen Nederland. Locatie: Studio 21, Sumatralaan 45 te Hilversum.

16.00 uur
Wethouder Brink bezoekt de afscheidsbijeenkomst voor de heer De Boer, die afscheid neemt als HID van Rijkswaterstaat Utrecht. Locatie: Fort Voordorp te Groenekan.


---- --