Antilliaanse minister Omayra Leeflang deze week in Nederland

Op zoek naar partner voor Postspaarbank Antillen

DEN HAAG, 20060117 -- Minister van Verkeer en Vervoer van de Nederlandse Antillen, Mw. Omayra Leeflang, verblijft deze week in Nederland voor een dienstreis. Het bezoek vindt plaats in het kader van het strategisch partnerschap voor Postspaarbank.


De Postspaarbank Nederlandse Antillen is in 1905 opgericht. Sinds 1998 is het verzelfstandigingsproces van de Postspaarbank ingezet. De regering van de Nederlandse Antillen is in het kader van het verzelfstandingingsproces op zoek naar een strategische partner met als doel de Postspaarbank te doen uitgroeien tot een volwaardige bank met behulp van een strategische partnerschap met een buitenlandse bank die in aanvullend kapitaal en bank expertise kan voorzien.


In de week van 17 t/m 22 januari zal de Minister van Verkeer en Vervoer in Nederland zijn met een delegatie bestaande PSB Directeur Daniel Hodge en adviseur Wilfred Lodowika, om gesprekken te voeren met enkele banken en financiële instellingen.

De gesprekken zullen op 19 en 20 januari plaats vinden.

Voor vragen en/of een interview met Mw. Leeflang verzoek ik U, in verband met het korte bezoek, tijdig een verzoek bij ondergetekende in te dienen.



Kabinet van de Nederlandse Antillen