Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Jacqueline Smit nieuwe Country Manager MSN Nederland

Schiphol-Rijk, 19 januari 2006 - Jacqueline Smit (41) is per 1 maart aangesteld als Country Manager bij MSN Nederland. Zij volgt hiermee Joost Nienhuis op, die vorig jaar werd benoemd tot Regional Director bij MSN EMEA.

Als Country Manager bij MSN Nederland zal Jacqueline Smit verantwoordelijk zijn voor het dagelijkse management van dit belangrijke onderdeel van de business van Microsoft, dat zich richt op de zakelijke markt met een belangrijk advertentieplatform en op de consumentenmarkt met populaire internetdiensten zoals MSN Messenger en toekomstige diensten voor Windows Live.

'Ik vind het een geweldige uitdaging om MSN, een succesvolle onderneming met zoveel potentie in de Nederlandse markt te gaan uitbouwen. Ik verwacht mijn ervaring in de mediawereld goed te kunnen inzetten om MSN nog verder op de kaart te zetten als efficiënt platform voor adverteerders en voor consumenten,' aldus Smit.

Smit is afkomstig van Starcom Netherlands BV, de zelfstandige MediaGroep van Boom 3, waar zij sinds 2000 bij de oprichting betrokken was en vervolgens als Managing Director Client Services verantwoordelijk was voor de kwaliteit van Client Services, visie- en strategie-ontwikkeling en New Business.

Eerder werkte Jacqueline bij diverse reclamebureaus, zoals Noordervliet & Winninghoff/Leo Burnett (1993 - 2000) als lid van het Management Team en verantwoordelijk voor strategie, planning en inkoop voor diverse internationale accounts. Tevens heeft zij bij dit bureau de gemeenschappelijke positie van de Mediastrategen en nieuwe processen van strategie naar creatie succesvol geïmplementeerd.

Jacqueline Smit studeerde psychologie en volgde diverse SRM trainingen.

Jacqueline Smit, Country Manager MSN Nederland

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met de MSN Persdesk Telefoon: +31 (0)23 569 82 22
E-mail: msnpers@monogram.nl

MSN
MSN, onderdeel van Microsoft, is 's-werelds en Nederlands meest bezochte internetbestemming. MSN trekt wereldwijd meer dan 420 miljoen unieke gebruikers per maand. Gelokaliseerde versies zijn beschikbaar in 41 markten en 21 talen. MSN is wereldwijd leidend in het bieden van webdiensten aan consumenten (MSN Hotmail, MSN Messenger, MSN Spaces en MSN Search) en digitale marketingoplossingen aan bedrijven. Meer informatie is te vinden op www.msn.nl.

Cijfers:
- MSN.nl trekt maandelijks ruim 1.9 miljoen unieke bezoekers - In Nederland zijn ruim 6.3 miljoen Hotmail-accounts - In Nederland maken maandelijks ruim 5 miljoen mensen gebruik van MSN Messenger - Nederland telt meer dan 1.2 miljoen MSN Spaces

- 1.2 miljoen MSN Spaces