Ingezonden persbericht


's Werelds grootste techno DJ Dave Clarke ontmoet helden Coldcut voor

een uniek interview!

Op dinsdag 17 januari j.l. vond er een bijzonder interview plaats; 's werelds grootste techno DJ Dave Clarke ontmoette zijn helden Coldcut. Clarke was al lange tijd fan van de dance vernieuwers, toen hij de kans kreeg de twee te ontmoeten en zelfs te interviewen greep hij de kans met beide handen aan.

Coldcut (Jonathan More en Matt Black) is al vanaf midden jaren '80 bezig met een vernieuwende muzikale mix van hiphop, ambient dub en jungle. Tevens zijn zij de oprichters van het toonaangevende label Ninja Tune. Vlak voordat Coldcut een bomvol Paradiso liet schudden op haar grondvesten werden ze geïnterviewd door hun grote bewonderaar op 17 januari j.l. in een Amsterdams hotel. DJ Dave Clarke volgde ze al sinds het begin van hun carrière. Het is daarom niet verwonderlijk dat het een diepgravend interview is geworden over 'cut and paste' sampling, visuele ondersteuning tijdens shows, opnametechnieken en de legendarische radio persoonlijkheid John Peel.

Vanwege het grote succes van een interview dat Dave eerder deed voor de website Toazted.nl, met de Canadese groep Broken Social Scene, deed hij dit wederom in naam van de interview site.

Het bijzondere interview is te beluisteren onder 'Coldcut' of via onderstaande link;

http://www.toazted.nl/artistinfo.php?artist=704



Ingezonden persbericht